O femeie, mama a doi copii, a murit la doar 30 de ani. Ce a făcut cu puțin timp înainte de a se stinge din viață

O femeie în vârstă de 30 de ani, care își creștea singură cei doi copii, s-a stins din viață sâmbătă, 12 octombrie, la două săptămâni de când a reușit să adune o sumă impresionantă pe care să le-o lase moștenire celor doi prichindei.

Erika Diarte-Carr, care își creștea singură cei doi copii - un băiat pe nume Jeremiah, în vârstă de șapte ani și o fată pe nume Aaliyah, de cinci ani, a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal. Din dorința de a lăsa totul în ordine, ea a ales să organizeze o strângere de fonduri pentru a aduna bani pentru înmormântare și pentru cei doi copii ai ei.

Erika Diarte-Carr / Credit foto: Facebook

Citește și: A făcut mastectomie pentru a preveni cancerul, dar cel mai negru coșmar tot s-a adeverit. Ce a pățit din cauza implanturilor mamare

Sâmbătă, pe 12 octombrie, Erika s-a stins din viață, după cum a anunțat verișoara ei, Angelique Rivera, într-o postare pe Facebook.

„Cu inima împietrită de durere anunțăm că verișoara noastră Erika s-a stins din viață. A murit având-o alături pe mama ei, Sylvia, pe fratele ei JJ, dar și pe unchii Chava și Loui”, a precizat aceasta.

Erika Diarte-Carr / Credit foto: Facebook

„A dus o luptă îndelungată și grea. A fost puternică și a îndurat cât a putut de mult de dragul copiilor. Sunt convinsă că vă este recunoscătoare pentru sprijinul, dragostea și rugăciunile de care ați dat dovadă”, a mai transmis verișoara ei, potrivit People

Diarte-Carr a creat o pagină pe site-ul GoFundMe pe 18 septembrie, din dorința de a strânge bani care să acopere costurile înmormântării și să le lase ceva copiilor. Inițial a avut ca target suma de 5.000 de dolari, însă pagina a câștigat atenție și a primit donații din partea a peste 38.000 de persoane, ea adunând 1,2 milioane de dolari.

Citește și: Tânără de 27 de ani, diagnosticată a doua oară cu cancer, la câteva săptămâni de la nuntă: “Am fost furioasă”. Singurul simptom evident

Cum a aflat Diarte-Carr că are cancer

În luna mai a anului 2022, tânăra a dezvăluit că a ajuns la urgențe pentru ceea ce credea a fi o rană la umăr. A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, mai exact un carcinom microcircular, care este o formă de cancer pulmonar care se răspândește rapid.

Ulterior, ea a fost diagnosticată cu sindromul Cushing, care în timp a determinat apariția altor probleme de sănătate, după care, în septembrie, medicii i-au mai dat trei luni de trăit. Acela a fost motivul când a decis că trebuie să-și planifice propria înmormântare.

Erika Diarte-Carr, după ce a fost diagnosticată cu sindromul Cushing și a adunat mai multe kilograme în plus/ Credit foto: Facebook

Citește și: Diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii, o mamă a fost informată că mai are 6 luni de trăit. Discuția dură cu fiica de 2 ani

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.