O femeie a murit cu o zi înainte de a-și sărbători ziua de naștere, după ce și-a făcut șase operații estetice: „Medicul a încurajat-o!”

O femeie în vârstă de 24 de ani a murit în urma complicațiilor apărute după ce și-a făcut șase intervenții estetice, în cadrul unei clinici dintr-un orășel din Brazilia.

Viviana Monte, în vârstă de 24 de ani, a fost supusă unei operații pe 31 august și și-a petrecut 20 de zile la Terapie Intensivă, înainte de a-și pierde viața, joia trecută, cu doar o zi înainte de ziua ei de naștere.

Viviane, tânăra care a murit după ce și-a făcut șase operații / Instagram

Citește și: Mădălina Ghenea, petrecere de vis pentru fiica ei. Charlotte a împlinit 7 ani și stă într-o casă ca un palat alături de mamă și bunică

Renan Santiago, cel care îi era iubit de șase ani, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat unei publicații locale, despre drama pe care o trăiește acum. El a explicat că iubita lui a plătit 7.300 de dolari pentru mai multe proceduri, printre care o intervenție de micșorare a sânilor, implantarea unor grefe de grăsimi în fese și liposucții la nivelul abdomenului, brațelor, spatelui și gâtului.

Viviane, tânăra care a murit după ce și-a făcut șase operații / Instagram

Potrivit Daily Mail, Santiago a declarat că Monte și-a dorit de mult timp să-și facă o intervenție de micșorare a sânilor, iar recent, a vrut să își îndepărteze grăsimea de pe abdomen, deoarece credea că s-a îngrășat.

El a precizat, de asemenea, că tânăra a găsit un doctor care a fost de acord să-i facă cele două operații, dar a încurajat-o să opteze și pentru liposucții la nivelul gâtului, pe care i le-a oferit gratuit.

Citește și: S-au regăsit și s-au căsătorit după 60 de ani. Iubiți în liceu, acum bunici, un cuplu demonstrează că dragostea e fără vârstă

Monte a fost externată a doua zi după ce a fost operată, însă a început să se simtă rău o zi mai târziu, când i-a fost imposibil să meargă la baie. La sfatul medicului, ea a ajuns la urgențe, unde a intrat într-un stop cardiac, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta.

Tânăra de 24 de ani a dezvoltat o infecție bacteriană și fungică, motiv pentru care i-au fost făcute transfuzii de sânge. În zadar, însă, căci a murit cu doar o zi înainte de a-și sărbători ziua de naștere.

Santiago a refuzat să dezvăluie numele medicului, însă l-a acuzat de malpraxis, spunând că „nu i-a oferit asistență, nu a sfătuit-o să facă mai puține proceduri”.

El a spus că chirurgul era conștient „de risc și pur și simplu nu a avertizat-o.”

Citește și: Sunt frați vitregi, dar formează un cuplu și au doi copii împreună. Acum vor să se căsătorească: "Ni s-a spus că o să ardem în iad"

„Ea nu avea nicio idee. Știa doar că își dorește să facă acea operație. Și-a îndeplinit acel vis”, a spus Santiago, care a precizat că o anchetă a fost deschisă după moartea iubitei sale.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.