Mărturisirea inedită pe care prințul William i-a făcut-o lui Kevin Costner, când s-au cunoscut: "Mama te cam plăcea"

Prințesa Diana a fost la un pas de a deveni actriță, după ce ea și Kevin Costner au pornit o discuție în acest sens. Fosta soție a regelui Charles ar fi urmat să preia rolul lui Whitney Houston, într-o continuare a filmului "The Bodyguard". Sarah Ferguson a fost cea care le-a făcut cunoștință.

Când Kevin Costner a aflat, acum câțiva ani, că prințul William vrea să-l cunoască personal, într-o întâlnire privată, nu a stat pe gânduri, scrie People. "S-a întâmplat să fiu în Anglia și am auzit că prințului William i-ar plăcea să stăm de vorbă. Ne-am întâlnit într-o cameră în care eram doar noi. Ne-am strâns mâinile și primul lucru care i-a ieșit din gură a fost: 'Știi, mamei îi cam plăcea de tine'", a povestit actorul.

Citește și: Cum ar fi arătat prințesa Diana în zilele noastre. Un fotograf a realizat un portret al acesteia cu ajutorul inteligenței artificiale

Starul de 69 de ani spune că a rămas cu amintiri plăcute despre prințul de William, pe care l-a numit "foarte amabil", dar a refuzat să spună mai multe despre discuția lor privată.

Kevin Costner și prințesa Diana s-au cunoscut personal grație lui Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew. Lady Di și actorul au discutat despre posibilitatea de a juca împreună într-o continuare la pelicula de succes din 1992, "Bodyguard", în care Costner a făcut echipă cu regretata Whitney Houston.

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.