Lisa Marie Presley, detalii intime despre Michael Jackson, în memoriile postume: „Eram îngrozită”

Lisa Marie Presley l-a întâlnit pentru prima dată pe Michael Jackson când avea şase ani. Elvis cânta la Hilton în Las Vegas, iar Jackson 5, în apropiere. S-au revăzut din nou în 1993, când ea avea 25 de ani. S-au înţeles bine și au pus la punct o rutină secretă de convorbiri telefonice, începând să se întâlnească regulat, a mărturisit ea în memoriile postume „From Here to the Great Unknown”, publicate acum de fiica sa, actrița Riley Keough . 

Lisa Marie Presley a împărtășit numeroase detalii intime despre relația și căsătoria cu Michael Jackson, în cartea publicată la mai bine de un an de la moartea ei.

Lisa Marie Presley: Michael „mi-a spus că este încă virgin”

Lisa Marie și Michael au devenit un cuplu în 1994. Înainte de a începe oficial să se întâlnească, Presley era căsătorită cu Danny Keough, primul ei soț. S-a despărțit de acesta, după ce Jackson i-a mărturisit dragostea în timpul unei călătorii de opt zile pe care au făcut-o împreună în Las Vegas.

Lisa mergea în fiecare seară în camera lui Michael, stăteau de vorbă şi se uitau la filme. „Nu s-a întâmplat nimic fizic, dar legătura a fost atât de puternică. Nimeni nu văzuse vreodată această latură a lui”, a povestit ea. În ultima noapte, el a stins lumina şi a cerut-o în căsătorie.

„Michael a spus: 'Nu știu dacă ai observat, dar sunt complet îndrăgostit de tine. Vreau să ne căsătorim și să fii mama copiilor mei'”, a detaliat Lisa Marie Presley. „Inițial nu am spus nimic, apoi am reacționat: 'Sunt foarte flatată, nici nu pot să vorbesc'. Apoi am simțit că și eu sunt îndrăgostită de el.”

Când lucrurile au devenit mai serioase, Michael „mi-a spus că este încă virgin”, a mai notat Presley în carte. „Cred că a sărutat-o pe Tatum O'Neal și a avut o treabă cu Brooke Shields, care nu fusese ceva fizic în afară de un sărut. A spus că Madonna a vrut o relație cu el, dar nu s-a întâmplat nimic. Eram îngrozită pentru că nu voiam să fac mișcarea greșită”, a continuat Lisa.

Lisa Marie Presley s-a temut mereu că Elvis Presley va muri prea devreme. Versul tulburător pe care l-a scris când era doar o fetiță

Cei doi s-au căsătorit în mai 1994, când Jackson avea 35 de ani, la doar câteva săptămâni după divorțul Lisei de Keough. Mariajul a durat mai bine de doi ani. Dar cuplul se certa adesea din cauza consumului suspectat de droguri al lui Jackson, a dezvăluit  Presley. El devenea secretos şi „îngrozitor”, dispărea zile întregi - comportamente pe care ea le recunoştea la tatăl ei. 

„A fost foarte pasional şi a cam luat foc. Ştiu că amândoi ţineau foarte mult unul la celălalt şi că erau multe lucruri în joc”, a spus la rândul ei Riley Keough.

Divorțul s-a încheiat în 1996.

Michael Jackson a murit în urma unui stop cardiac în 2009; avea 50 de ani. Presley a decedat în ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani.

După moartea ei, fiica sa, actrița Riley Keough, i-a completat memoriile ascultând casetele mama sale.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.