Lady Gaga, dezvăluiri despre modul „neortodox” în care Michael Polansky a cerut-o de soție: „Sunt o femeie modernă”

Lady Gaga, celebra cântăreață și actriță în vârstă de 38 de ani, traversează o perioadă excelentă pe toate planurile. Filmul „Joker: Folie à Deux” tocmai a ajuns în cinematografe, ea și-a lansat un album nou și, în plus, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Michael Polansky.

Invitată în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live”, celebra cântăreață a dezvăluit modul neconvențional în care logodnicul ei a cerut-o de soție.

Mai exact, artista a dezvăluit că partenerul ei i-a cerut permisiunea de a o cere în căsătorie, eveniment care s-a întâmplat în luna aprilie, la scurt timp după ziua ei de naștere.

„Am plecat într-o drumeție împreună, ne-am dus la cățărat. Am mai făcut asta, ceea ce a fost super distractiv”, a explicat cântăreața, potrivit Page Six, dezvăluind că cererea în căsătorie a avut loc la scurt timp după ce a împlinit 38 de ani.

„Nu m-a cerut de soție pe vârful muntelui. Am urcat până acolo, ne-am uitat în jur, după care am făcut câteva poze. Am coborât și ne-am întors în cameră. La un moment dat, Michael m-a întrebat dacă ar putea să mă întrebe. Voia să știe dacă este în regulă să facă asta. Iar eu i-am spus `Da, este OK`”, a mai spus ea. 

Kimmel a întrebat-o dacă Polansky a îngenuncheat în momentul în care i-a adrestat întrebarea, iar ea a răspuns numaidecât: „Nu, nu a făcut asta. Sunt o doamnă modernă, îmi place felul în care a făcut-o”.

Citește și: Cum a reușit Lady Gaga să scape de machiaj așa de repede la premiile Oscaruri: „Vreau doar să știu ce demachiant folosește”

A avut inelul în rucsac, ceea ce a fost foarte drăguț”, a mai spus ea.

Interpreta piesei „Die With a Smile”, al cărei nume real este Stefani Germanotta, a fost apoi întrebată despre planurile de nuntă și dacă intenționează să aibă o petrecere mare.

„Nu știu ce o să facem. Nu suntem siguri deocamdată”, a explicat ea, continuând: „De fapt, vorbim mult despre ideea de a merge doar noi doi la un oficiu de stare civilă, iar apoi să comandăm mâncare chinezească. Dar, cunoscându-mă, ar putea deveni ca un circ cu unicorni”.

Citește și: Rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la învestirea președintelui Joe Biden era una antiglonț: "Nimeni nu a știut"

Lady Gaga are numai cuvinte de laudă la adresa logodnicului ei

În ultima perioadă, ea nu a ezitat să-și declare publice sentimentele pentru Polanski: „Pur și simplu îmi iubesc logodnicul. Este cel mai bun prieten al meu, este partenerul meu, iar atunci când ești cu cel mai bun prieten, totul se schimbă”.

Cum s-au cunoscut Lady Gaga și Michael Polansky

În urmă cu câteva săptămâni, celebra cântăreață în vârstă de 36 de ani a rupt tăcerea despre modul în care l-a cunoscut pe Michael Polansky, dar și despre logodna cu el.

Potrivit Page Six, cea care l-a întâlnit prima dată pe Michael Polansky a fost mama artistei, Cynthia Germanotta. Ei s-au întâlnit la un eveniment filantropic și a fost impresionată de el.

Cred că tocmai ți-am întâlnit soțul”, i-a spus ea artistei, care și-a amintit că a reacționat într-un mare fel: „Încă nu sunt pregătită să-mi cunosc soțul”.

Citește și: Lady Gaga și Bruno Mars, la prima lor piesă împreună: 'Die with a Smile'. „Cei mai buni”, au reacționat imediat fanii

Ulterior, ea a mers la petrecerea organizată de ziua lui Sean Parker, în septembrie 2019 și a continuat să întrebe de Polansky. În cele din urmă, niște prieteni le-au făcut cunoștință și au fost impresionați, căci „au vorbit neîncetat timp de trei ore”.

Totodată, antreprenorul a mărturisit care a fost prima lui impresie despre Gaga, precizând că a fost uimit de „căldura și deschiderea ei”.

Potrivit Page Six, cei doi au vorbit ore la telefon mai multe săptămâni înainte de a avea prima întâlnire, iar apoi s-au îndrăgostit și au decis, pe fondul pandemiei de coronavirus, să-și petreacă împreună perioada de carantină, în Malibu, California.

Citește și: Lady Gaga, șic într-o rochie scurtă și pantofi cu toc cui, la Veneția. Și-a etalat mândră spectaculosul inel de logodnă

„A fost cu adevărat special”, a spus Gaga, continuând: „Am fost atât de concentrată pe cariera mea încă de când eram adolescentă, iar darul acelui timp a fost că am putut să mă concentrez complet pe relația mea. Am întâlnit o persoană care m-a susținut total, care mi-a oferit dragoste și care a vrut să mă cunoască real, dincolo de Lady Gaga”.

Polansky a fost de acord, adăugând: „Am avut acest capitol uimitor de o normalitate ciudată, dar esențială pentru ca orice relație să se dezvolte într-un mod real — ne-am plimbat, am făcut cafea, am petrecut timp cu câinii, am citit cărți împreună”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.