Kate Middleton și-a recăpătat zâmbetul, după anul greu traversat. Limbajul corporal la apariția cu prințul William arată ce uniți sunt

Kate Middleton a avut primul angajament public oficial alături de soțul ei, după ce a terminat rundele de chimioterapie. Prezența prințesei în Southport, acolo unde la sfârșitul lui iulie a avut loc un atac în urma căruia au murit trei copii, a fost întoarsă pe toate părțile.

Prinţul şi prinţesa de Wales s-au întâlnit în privat cu familiile celor trei victime: Bebe King, în vârstă de 6 ani, Elsie Dot Stancombe, în vârstă de 7 ani, şi Alice da Silva Aguiar, în vârstă de 9 ani. De asemenea, s-au întâlnit cu cei care au acordat primul ajutor în acea zi şi au discutat cu echipajele de poliţie şi de ambulanţă despre sprijinul psihologic care a fost acordat personalului centrului.

Kate Middleton i-a îmbărbătat pe cei care au fost martori la acel atac și pe salvatori. „După ce aţi fost martori la toate acestea, şi voi aveţi nevoie de sprijin. Sunteţi cu toţii eroi. Vă rog să vă asiguraţi că aveţi grijă de voi, nu vă grăbiţi, nu vă grăbiţi să vă întoarceţi la muncă”, spus ea.

Citește și: Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

Prințul și prințesa de Wales se completează perfect

Conform unui expert în descifrarea limbajului corporal, consultat de Daily Mail, prima apariție a lui Kate după mult timp a început cu o oarecare tensiune interioară a acesteia. În timpul vizitei la Southport a început să se relaxeze și să se deschidă. A afișat inclusiv zâmbetul larg de care le era dor celor care o admiră. Ea și William au avut un comportament asemănător, chiar în oglindă. Inclusiv la nivel vestimentar s-au completat, ambii fiind îmbrăcați în maro, vișiniu și alb.

Kate Middleton și prințul William, la primul angajament public după ce prințesa a încheiat chimioterapia. / Foto: Profimedia

"La început o vedem pe Kate mai rezervată, ascultând și empatizând cu natura tristă a evenimentului. În scurt timp, devine mai animată pe măsură ce vorbește", a explicat expertul. Această schimbate reflectă nu doar implicarea ei, ci și conexiunea profundă cu William, cu care e pe aceeași lungime de undă.

Kate Middleton și prințul William, la primul angajament public după ce prințesa a încheiat chimioterapia. / Foto: Profimedia

Specialistul a explicat și limbajul comun al cuplului, subliniind: "Un aspect foarte dulce și familiar este oglindirea dintre Kate și William. Aceasta a fost mereu marca lor personală. Este la fel de intensă ca oricând. Există momente în care chiar și stau complet sincronizați, cu capetele înclinate în aceeași direcție, cu mâinile împreunate pe genunchi. Chiar și ținutele lor sunt asortate. Există un moment în care zâmbetul 'semnătură' al lui Kate revine, același zâmbet larg și perfect pe care l-am văzut la ea de-a lungul anilor. E reconfortant să-l revedem în una din primele ei ieșiri după boală".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kate Middleton, 9 luni de griji, după ce a fost diagnosticată cu cancer

După ce a fost diagnosticată cu cancer, în timpul unei operații abdominale suferite în ianuarie, Kate Middleton a trecut prin spaima vieții sale și prin runde de chimioterapie pe care le-a terminat la începutul lui septembrie.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, a transmis prințesa într-un mesaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa, aşa cum o ştii, se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, a scris ea.

În videoclipul făcut public, prințesa de Wales apare în imagini inedite, alături de copii și de prințul William, în timp ce se bucură de timp petrecut în natură. Aceștia râd, aleargă, se urcă peste baloți din baie și se rostogolesc pe nisip.

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer şi că urma o chimioterapie preventivă.

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.