Kate Middleton, prima apariție publică după ce a terminat chimioterapia. A purtat cercei de aproape 3.000 de lire sterline

Kate Middleton a bifat prima apariție publică de când a anunțat că a terminat tratamentul de chimioterapie pe care îl urma de mai bine de șase luni și a părut într-o formă foarte bună.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută în timp ce conducea spre Crathie Kirk, la Balmoral, alături de soțul ei, prințul William.

Citește și: Regina Camilla nu a fost de acord cu relația dintre prințul William și Kate Middleton. Biograf regal: „Credea în aristocrație!”

Cei doi s-au întâlnit cu regele Charles și cu regina Camilla, pentru a participa la slujba de duminică.

În imaginile surprinse de paparazzi, Kate Middleton pare într-o formă bună și a impresionat prin eleganță, ca de obicei. Mai exact, ea a ales să poarte un sacou în carouri, potrivit pentru acest sezon de toamnă, pe care l-a asortat cu o pălărie.

De asemenea, ea și-a completat ținuta elegantă cu niște cercei din aur - Temple of Heaven de la Cassandra Goad, în formă de candelabru.

Potrivit Hello Magazine, bijuteriile respective, în valoare de 2.780 de lire sterline, fac parte din colecția de accesorii a prințesei Kate de mai mulți ani, ea purtându-i prima dată în 2010, cu puțin timp înainte de a se căsători cu prințul William.

Citește și: Pippa Middleton, pozată de paparazzi în costum de baie. Sora prințesei de Wales are o siluetă de model la 40 de ani, după trei nașteri

Potrivit descrierii făcute de brand, cerceii din aur sunt inspirați de împăratul Chinei, însă nu se știe cum au ajuns în posesia lui Kate, dacă i-au fost făcuți cadou de William sau nu.

Kate Middleton şi-a terminat chimioterapia

În urmă cu doar câteva săptămâni, Catherine, prinţesa de Wales, a anunțat într-un lung mesaj publicat pe reţele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie.

În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, scrie luni Kate Middleton în acest meaj publicat pe reţele de socializare.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultoase şi drumuri necunoscute”, scrie ea.

În videoclipul făcut public, prințesa de Wales apare în imagini inedite, alături de copii și de prințul William, în timp ce se bucură de timp petrecut în natură. Aceștia râd, aleargă, se urcă peste baloți din baie și se rostogolesc pe nisip.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer şi că urma o chimioterapie preventivă.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.