Kate Middleton, îmbrățișare caldă pentru o bolnavă de cancer: "Oameni minunați și amabili". Prima apariție oficială după chimioterapie

Kate Middleton i-a oferit o îmbrățișare caldă unei tinere care se luptă cu cancerul, în timpul unei întâlniri la Castelul Windsor, în prima ei apariție publică oficială după ce a încheiat chimioterapia.

Prințul William și prințesa de Wales s-au întâlnit cu Liz, o tânără fotografă în vârstă de 16 ani din Anglia, care-și dorea nespus să facă poze pentru familia regală. William a invitat-o să surprindă momentele de la o ceremonie de învestitură, dar surpriza pentru adolescentă a fost mult mai mare decât ar fi sperat.

În ianuarie, Liz a fost diagnosticată cu tumoră desmoplastică cu celule mici rotunde, o formă rară și agresivă de cancer. Medicii i-au spus că ar mai avea între șase luni și trei ani de trăit, conform BBC. Liz a fost invitată de William să facă câteva fotografii pentru ca adolescenta să-și îndeplinească astfel una dintre ultimele ei dorințe. Surpriza cea mare a fost că și Kate Middleton a fost prezentă.

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

"A fost o plăcere să ne întâlnim cu Liz la Windsor astăzi. O tânără fotografă talentată, ale cărei creativitate și forță ne-au inspirat pe amândoi. Mulțumim că ne-ai împărtășit fotografiile și povestea ta", au scris prințul și prințesa de Wales pe rețelele sociale. Ei au semnat postarea cu "W&C", folosind inițialele prenumelor lor, William și Catherine, pentru a semnala că mesajul provine direct de la ei.

În imaginile care au ajuns pe internet, Kate apare în timp ce o îmbrățișează călduros pe Liz, dar și cu zâmbetul pe buze alături de William, de adolescenta invitată de ei la castel și de familia acesteia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC Radio 4 (@bbcradio4)

Citește și: Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

Și Liz a pus pe Instagram poza în care prințesa o îmbrățișează. A lăsat scrisă și impresia pe care Kate și William i-au făcut-o: "Ce oameni minunați, sinceri și amabili! Sunt în al nouălea cer că eu și familia mea am avut parte de această experiență". Într-un interviu oferit celor de la BBC Radio, tânăra bolnavă de cancer a povestit despre "șocul" avut când i-a văzut pe William și Kate. Aceasta a spus că s-au purtat ca doi oameni obișnuiți. "A fost vorba de umanitate și bunătate", a mai spus Liz Hatton.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.