Fostul bodyguard al lui Meghan Markle, după ce a fost acuzată că e o „dictatoare pe tocuri”: „Îmi pare rău pentru ea”

Fostul agent de pază al lui Meghan Markle a sărit în apărarea ducesei de Sussex, care a fost acuzată că are un comportament nepotrivit față de angajați, ea fiind numită „dictatoarea pe tocuri”.

Într-un interviu pentru Good Morning Britain, Steve Davies a explicat cum a fost să lucreze pentru ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani.

Citește și: Meghan Markle, în centrul unui scandal: „O dictatoare care îi îngrozește pe angajați, a făcut să plângă bărbați în toată firea!”

Meghan Markle, în Los Angeles, la o gală dedicată unui spital de copii / Foto: Profimedia

„Are o reputație proastă, se spune că este foarte dificil să lucrezi cu ea și este caracterizată drept cea mai malefică persoană din familia regală”, a spus el, adăugând: „Am văzut-o, am urmărit-o îndeaproape când muncea la studio, cum colabora cu diferite organizații de caritate ori când interacționa cu cei care îi plimbau câini ori făceau curățenie. Lecția pe care am învățat-o de la ea a fost: `Trebuie să oferi respect pentru a primi respect`”.

Steva a povestit, de asemenea, că a cunoscut-o pe Meghan Markle în 2015, iar de atunci viața lui s-a schimbat.

„Îmi pare rău pentru ea pentru că a trecut de la a fi o celebritate la a fi membră a celei mai mari familii din lume”, a mai spus agentul de pază ca a fost angajat de NBC pentru a o proteja pe Meghan în timp ce se afla în Toronto, atunci fiind iubita prințului Harry.

„Este foarte stresantă pentru ea toată această atenție”, a mai spus Davies, care a povestit că Meghan se temea că fotografii vor intra în casa ei din Toronto.

„Au fost câțiva oameni care ne-au urmărit peste tot. Am avut probleme cu dronele, ne urmăreau vehicule. A fost un coșmar. După câteva săptămâni în care am lucrat pentru ea am întrebat-o ce și-ar dori să facă. Mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la cumpărături. Și am dus-o, pentru că echipa de securitate anterioară nu-i permitea să facă asta. S-a bucurat foarte mult, eu împingeam coșul, iar ea punea lucruri.”

Meghan Markle: „Sunt cel mai agresat om din lume”

Preznetă la un eveniment organizat în California, Stanta Barbara, care face parte dintr-un program susținut de fundația Archewell, Meghan Markle a vorbit despre bullying, care este o formă de agresiune ce poate lăsa sechele pe viață.

„Sunt unul dintre cei mai agresați oameni din social media”, i-a spus Meghan Markle co-fondatoarei HalfTheStory, Larissa May.

„În cadrul activității am vorbit despre o grămadă de scenarii, iar Meghan a vorbit despre faptul că este unul dintre cei mai agresați oameni din lume. Le-am dat copiilor niște cartoane pe care erau desenate mai multe emoticoane și i-am rugat să ne arate prin intermediul acestora cum îi afectează poveștile din punct de vedere emoțional”, a dezvăluit ea.

Citește și: Cine este actorul din „Suits” care păstrează legătura cu Meghan Markle. A rupt tăcerea abia acum: „Sunt foarte fericiți!”

Anterior, într-un interviu pentru CBS Morning, Meghan și prințul Harry și-au exprimat dorința de a vorbit despre pericolele hărțuirii de pe rețelele sociale în rândul copiilor, întrucât sunt părinții a doi minori - Archie și Lilibet.

„Copiii noștri sunt mici. Au trei, respectiv cinci ani. Sunt minunați, dar, ca părinți, ne dorim să-i protejăm. Așa am început să ne dorim să vedem ce se întâmplă în spațiul online, sunt o mulțime de lucruri care trebuie făcute aici și suntem fericiți să aducem o schimbare”, spunea Meghan Markle.

Citește și: Câți bani ar primi Meghan Markle dacă ar juca din nou în „Suits”. Serialul ar putea avea o continuare

Meghan, criticată dur pentru comportamentul nepotrivit față de angajați

Cu câteva zile  înainte de ziua prințului Harry, care a împlinit 40 de ani, Meghan Markle a fost din nou în centrul unui scandal, fiind criticată pentru comportamentul nepotrivit față de angajați. 

Meghan Markle/ Profimedia

„Toată lumea este îngrozită de Meghan”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului în articolul respectiv.

„Îi desconsideră pe oameni, nu acceptă sfaturi. Amândoi iau decizii proaste, își schimbă frecvent opinia. Harry este o persoană foarte, foarte fermecătoare — fără pretenții — dar o susține în tot ceea ce face. Iar ea este pur și simplu îngrozitoare”, a precizat sursa respectivă, potrivit Nypost.com.

Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia Images

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

„Pur și simplu nu are nicio limită”, a spus o altă sursă pentru publicația respectivă, adăugând: „Se plimbă ca un dictator pe tocuri înalte, furioasă și dând ordine. Am văzut-o cum a făcut bărbați în toată firea să plângă”.

De-a lungul anilor, Meghan Markle și prințul Harry s-au confruntat cu o fluctuație mare de personal. Mai mult de atât, asistenta ducesei de Sussex și secretara au plecat în 2021, iar luna trecută, șeful de cabinet al cuplului și-a dat demisia după doar trei luni de muncă.

Gazda podcastului „Archetypes” nu este străină de criticile privind comportamentul nepotrivit față de angajați. În 2018, chiar reprezentanți de la palatul Buckingham au investigat-o pe Markle pentru tratamentul aplicat unor asistente regale, comportament care a fost catalogat drept „hărțuire”.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.