Fiica lui Michael Schumacher a făcut nuntă în Mallorca, unde familia deține o vilă de 32 de milioane € . Ce carieră de succes are Gina

Gina Schumacher, fiica de 27 de ani a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a făcut un pas mare în viața personală. Tânăra s-a căsătorit cu partenerul ei, într-o ceremonie discretă, care s-a ținut în Insulele Baleare. De altfel, familia ei deține o vilă în Mallorca, iar acum doi ani, soția lui Schumi, Corinna, a cumpărat un teren de 200 de hectare în apropierea acestei case.

Gina este și ea în lumea sportului și a ales lumea echitației, în care se bucură de o carieră de succes. Ea a devenit o specialistă în reining, o disciplină a echitației, câștigând numeroase competiții internaționale.

Deși Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi în 2013, iar starea sa de sănătate a rămas un subiect discret pentru familie, Gina și fratele său, Mick, și-au continuat carierele sub privirea atentă și sprijinul mamei lor, Corinna. Familia Schumacher a rămas extrem de unită și discretă în toată această perioadă sensibilă.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher, schimbare importantă în viața familiei sale. Corinna a plătit 2,8 milioane € pe un teren în Spania

Fiica de 27 de ani a lui Michael Schumacher s-a căsătorit

Nunta Ginei Schumacher a fost organizată într-un cadru privat, departe de ochii publicului și ai presei, așa cum familia Schumacher a preferat mereu să gestioneze evenimentele importante. Soțul Ginei, Iain Bethke, este și el un pasionat de cai și împărtășește aceeași dragoste pentru natură și sport. Cei doi s-au cunoscut în cadrul cercurilor de echitație. Iain Bethke are o firmă care se ocupă cu creșterea și antrenamentul cailor. 

Nunta a avut loc într-un cadru rustic, în Mallorca, în plină natură. 

Gina a moștenit pasiunea pentru cai de la mama ei, Corinna Schumacher

Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher / Foto: Profimedia

Dragostea Ginei pentru cai nu este doar o pasiune de moment, ci o tradiție de familie. Mama sa, Corinna, este și ea o pasionată a echitației. Familia are o fermă de cai în Elveția și una în Texas, SUA. Gina a moștenit această pasiune și a reușit să transforme ceea ce inițial era un hobby într-o carieră, devenind o sportivă de top.

Familia Schumacher deține o vilă de 32 de milioane de euro în Mallorca

Familia Schumacher a plătit 2,8 milioane de euro un teren de 200 de hectare, plin de migdali, dar pe care se află şi câteva case dărăpănate, după ce a achitase anterior 32 de milioane de euro pentru uriaşa vilă de la Mallorca, în 2017, pe care ar fi cumpărat-o de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid. Vila Yasmin are două piscine, o gradină mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Steffi Graf, după retragerea din tenis. Fosta sportivă de 52 de ani are doi copii cu Andre Agassi

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.