Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 23 de ani. Cum arată Eva Zaharescu și ce mesaj i-a transmis prezentatoarea TV

Pe 21 septembrie, Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, a împlinit 23 de ani, iar mama sa a marcat acest moment special cu un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Eva, alături de fratele ei, Petru, sunt copiii pe care Andreea Berecleanu i-a avut din căsnicia cu fostul său soț, Andrei Zaharescu. Deși părinții lor au divorțat, cei doi au fost crescuți să se ajute și să se susțină reciproc. 

Cu această ocazie, Andreea Berecleanu a postat pe Instagram o serie de fotografii cu fiica sa, însoțite de un mesaj emoționant: „Acum 23 de ani și 9 luni... a început o altă viață pentru mine. Viața în care a apărut Eva, apoi, la 4 ani distanță, Petru”, și-a început prezentatoare mesajul, exprimându-și emoțiile în fața unei comunități online numeroase.

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu, parada costumelor de baie în Spania și Grecia. Eva Zaharescu pozează cu dezinvoltură în ipostaze îndrăznețe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu)

Ea a continuat să descrie un moment special petrecut alături de fiica sa, la miezul nopții: „Aseară, la 12 noaptea, am avut un moment al nostru, tandru, complice, doar noi două. Exact ca atunci când încă era în burta mea, cu tot cu cordon ombilical. Pare că s-a desprins de tot acel cordon, încă de la naștere, apoi de fiecare dată în care s-a dorit curajoasă, independentă. Însă legătura noastră rămâne, e acolo, pentru totdeauna”.

Citește și: Fiica Andreei Esca a împlinit 23 de ani. Sărbătorita, la plajă cu iubitul, mama ei, urare emoționantă pe internet: "Alexia mea superbă"

Eva Zaharescu, care a ales să își continue studiile în Londra, a devenit o prezență discretă în spațiul public, fiind rareori expusă mediatic, în ciuda celebrității părinților săi. Fotografiile postate de Andreea Berecleanu o arată pe Eva ca o tânără rafinată și elegantă, cu trăsături fine și o frumusețe naturală. Deși locuiește departe de România, Eva menține o relație strânsă cu familia sa, iar mesajele transmise de mama sa reflectă o legătură profundă între cele două.

După divorțul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, cei doi copii au fost crescuți într-o atmosferă de echilibru și iubire, iar Andreea a fost mereu aproape de ei, chiar și după ce aceștia au decis să plece din țară pentru a-și continua studiile.

„Copiii locuiesc la Londra, unde studiază, Eva de mai mulți ani, vreo 6, Petru, de anul trecut, are deja un an acolo. Sunt bine și ei, locuiesc împreună. Este ce mi-am dorit și s-a întâmplat să fie așa”, a povestit Andreea Berecleanu într-un interviu pentru Unica.ro

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.