E cu un an mai mare decât mama soției lui, sunt priviți ciudat când se sărută, dar lor nu le pasă. Vârsta îi desparte, iubirea îi leagă

Un cuplu cu o diferență de vârstă de 31 de ani, care trăiește pe o barcă și călătorește în jurul lumii, a decis să-și spună povestea. Marjorie, care are 33 de ani și este din Franța, și partenerul ei, Mark Jensen, de 64 de ani, din Australia, sunt o pereche care atrage priviri.

Marjorie și Mark trăiesc pe o ambarcațiune cu o lungime de 13 metri. Bărbatul s-a retras la 48 de ani din lumea media, în care a lucrat ca scenarist, producător și regizor, și și-a achiziționat barca. Soția lui a lucrat pentru Guvernul Franței și și-a luat un an sabatic în 2019. Atunci l-a și cunoscut pe Jensen. Cei doi au avut dificultăți în a-și prezenta relația în fața familiei tinerei, mai ales că Mark este cu un an mai mare decât mama lui Marjorie. Nu numai cunoscuții i-au privit cu suspiciune, ci și străinii întorc capul după ei și se arată "șocați" când îi văd sărutându-se. 

Citește și: Nova are 29 de ani, iubitul, 63: “Mi-e teamă că va muri”. El o întreținea la început, acum e asistentul ei și a trecut-o în testament

Tânăra a avut dubii să aibă o relație cu un bărbat mai în vârstă și decât mama ei. S-au risipit când a văzut câte au în comun

"Cred că suntem într-o armonie completă Mark și cu mine. Suntem pe aceeași lungime de undă. Totul merge între noi, nu sesizăm diferența de vârstă pentru că ne plac aceleași lucruri", a spus Marjorie, potrivit Daily Mail.

Soții s-au cunoscut în 2019, în nordul Franței, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință în timp ce se aflau într-un bar. La acel moment, ea nu știa prea bine engleză și el nu vorbea franceză, "așa că doar ne uitam unul la altul", a povestit Mark. Marjorie a completat povestea, spunând că, până la sfârșitul acelei prime seri împreună, era deja îndrăgostită. În schimb, el se decisese anterior că vrea să ducă o viață de bărbat singur. Planurile i s-au schimbat când a cunoscut-o pe tânăra franțuzoaică.

Deși inițial a fost reticentă să meargă cu el pe barcă și să înceapă o relație, mai ales din cauză că e cu trei decenii mai mare decât ea, Marjorie s-a răzgândit rapid. "În prima zi în care am început să fiu interesată de el, mă gândeam că e mai în vârstă. Dar apoi, asta trece pentru că, fizic și mental, nu pare un om în vârstă, uneori simt că am o relație cu un bărbat de 40 de ani".

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, relație din 2014, diferență de vârstă de 35 de ani: “Eu sunt mai geloasă”

Când și-au prezentat relația în fața părinților fetei, nu le-a fost ușor. Mark este cu un an mai mare decât mama soției sale. "Tuturor le era teamă de cum va reacționa tata, dar, de-a lungul acelei prime zile, au început să se înțeleagă bine", a spus Marjorie. Despre privirile necunoscuților, tânăra a declarat: "Nimeni nu spune nimic în public, dar când l-am cunoscut pe Mark, aveam 28 de ani și arătam chiar mai tânără decât vârsta mea. Îmi amintesc că eram în Belgia și l-am sărutat într-un restaurant. Oamenii de lângă noi s-au uitat șocați, dar el mi-a zis să-l mai sărut o dată".

Cei doi au planuri mari împreună. În ultimele luni ale acestui an și-au propus să exploreze SUA. Sunt, de asemenea, deschiși ca aventura lor să-i ducă în orice colț al lumii. Atât timp cât sunt împreună, nimic nu-i ține pe loc.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.