Dezvăluiri despre viața „secretă” a prințesei Diana. În ce și-a găsit alinare când mariajul ei cu Charles s-a destrămat

Despre viața prințesei Diana s-a vorbit mult de-a lungul anilor, iar acum, la mai bine de 25 de ani de la moartea ei, continuă să iasă la iveală detalii neștiute. Mai exact, scriitorul Christopher Andersen a vorbit despre refugiul pe care l-a găsit aceasta când a descoperit că se află într-o căsnicie lipsită de iubire cu atunci prințul Charles.

Potrivit declarațiilor făcute de Christopher Andersen, autorul cărții „The King”, prințesa Diana a căutat sprijin în lumea mistică după ce a descoperit că este prinsă într-o căsnicie lipsită de iubire.

„De-a lungul anilor, Diana a trecut pe la astrologi, vindecători spirituali, numerologi, cititori de tarot, clarvăzători, psihici și chiar consilieri spirituali”, a susținut Christopher Andersen, autorul cărții „The King”, pentru Fox News Digital.

„Cei mai mulți dintre ei i-au spus ceea ce știa deja - faptul că soțul ei îi este infidel”, a mai spus Andersen, potrivit Page Six. 

Comentariile lui Andersen vin la scurt timp după ce Vanity Fair a revizuit cartea scrisă de Simone Simmons - o așa zisă vindecătoare energetică - „Diana: The Last Word,” care s-a concentrat asupra relației sale cu familia regală.

Citește și: Ce îi scria regele Charles unui prieten, la patru luni de la moartea prințesei Diana. Scrisoarea a fost făcută publică după 27 de ani

Conform publicației, agenda Dianei „era plină de întâlniri cu astrologi, vindecători energetici, cititori de palmă, cititori de tarot și consilieri spirituali”. De asemenea, ea ar fi apelat și la terapii alternative, precum aromaterapie, acupunctură și hipnoterapie.

„La sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90, era cu tot felul de oameni diferiți” a declarat un fost oficial de la palat pentru scriitoarea Sally Bedell Smith, potrivit sursei menționate anterior. 

„Nu știu cum a ajuns acolo, dar odată ce intri în acea lume este pur și simplu ca un strigăt de ajutor.”, a mai spus scriitoarea respectivă.

Prințesa Diana, 1986, vizită în Japonia / Foto: Profimedia

„Diana era sub vraja acestor oameni dubioși”, i-ar fi mărturisit agentul de pază Ken Wharfe scriitoarei Tina Brown.

Citește și: 27 de ani de la moartea prințesei Diana. Cum arată azi singurul supraviețuitor al accidentului, Trevor Rees - Jones

Dar Diana avea toate motivele să fie îngrijorată. Charles a întâlnit-o pentru prima dată pe Camilla, amuzantă şi încrezătoare, pe terenul de polo din Windsor Great Park în 1970, când tocmai părăsise Universitatea Cambridge, cu un an înainte de a se alătura Marinei Regale. Ei s-au cunoscut printr-o prietenă comună, Lucia Santa Cruz.

I-a plăcut că râdea cu ochii şi gura, că se amuza de aceleaşi glume ca el. Îi plăcea că era naturală, prietenoasă, nu în adulaţie faţă de el. Pe scurt, a fost încântat de ea şi la scurt timp a început s-o sune", a scris Penny Junor în cartea "Ducesa: Povestea Nespusă".

Legenda spune că ea a fost cea care i-a amintit de o legătură de lungă durată dintre străbunica ei, Alice Keppel, şi regele Edward al VII-lea.

„Străbunica mea a fost amanta stră-străbunicului tău – ce zici de asta?”, se presupune că ar fi întrebat ea.

Anul următor Diana a spus în documentarul BBC Panorama: „Ei bine, eram trei în această căsnicie, aşa că era puţin aglomerat” – o referire la Camilla.

Lady Diana a murit într-un accident auto pe 31 august 1997, la Paris

Accidentul în care și-a pierdut viața Lady Diana a avut loc în noaptea de 31 august 1997, în tunelul Pont de l'Alma din Paris, când mașina în care se afla a pierdut controlul în timp ce încerca să scape de paparazzi. Alături de ea, în mașină, se aflau iubitul ei, Dodi Fayed, și șoferul Henri Paul, ambii pierzându-și viața în același accident.

Citește și: Dorința prințesei Diana înainte să moară. Mama lui Harry și William ar fi foarte dezamăgită acum

Moartea Dianei a declanșat un val de durere și compasiune la nivel global, iar înmormântarea ei, care a avut loc pe 6 septembrie 1997, a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.