Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale

O femeie, care este mama a trei copii, a făcut furori pe rețelele sociale, după ce a ales să se fotografieze într-o ipostază inedită, în încercarea de a le răspunde persoanelor care o critică pentru felul în care arată.

Sarah Nicole Landry are trei copii și se mândrește cu o comunitate numeroasă pe Instagram, unde a reușit să adune peste două milioane de urmăritori. Este cunoscută sub numele thebirdspapaya și nu ratează ocazia de a face publice imagini în care își etalează corpul care nu este lipsit de imperfecțiuni, în ideea de a promova acceptarea de sine.

Citește și: Lana Del Rey a crezut că e zodia Gemeni ani de zile. Când a verificat harta astrologică și-a schimbat toate bijuteriile: „O nebunie”

Totuși, nu toți urmăritorii îi împărtășesc părerile, motiv pentru care se întâmpla ca uneori să fie criticată: „Puțin sport te va ajuta să-ți conturezi formele. Ai nevoie să faci mișcare, în rest ești frumoasă”.

Sătulă de comentariile negative, ea a pozat nud, etalându-și astfel silueta nu tocmai perfectă.

„Sper că vom ajunge acolo!”, a scris ea în dreptul imaginilor.

Ea a reacționat, evident, și în cazul comentariului dur pe care l-a primit: „Cel mai probabil că ai scris asta pentru că femeile ți-au fost prezentate și expuse doar ca obiecte, nu ca oameni compleți, care au propriile dorințe și o viață întreagă, fără a fi nevoite să-i impresioneze pe bărbați”.

„Cel mai probabil ai comentat asta pentru că ai crescut în aceeași societate în care am crescut și eu, o societate care ne-a învățat că există un singur tip de corp acceptabil care merită să fie celebrat sau considerat frumos”, a mai adăugat femeia.

Citește și: Bobby Păunescu, despre relația de 10 ani cu Monica Bîrlădeanu: “Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya)

„Sincer, cred că trebuie să fii manipulată emoțional pentru a crede că frumusețea ar putea fi atât de limitată. Dar, vezi tu, eu am fost deja acolo. Trăind în acel sistem de credințe în care a fi frumos însemna să fii dur, ferm, dar totodată mic”, a mai notat Sarah.

Aceasta a recunoscut, de asemenea, că în urmă cu câțiva ani avea un stil de viață haotic, cu trei antrenamente pe zi, sărea peste mese și ajunsese să cântărească 45 de kilograme. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost grozave pentru ea, întrucât s-a confruntat cu mai multe probleme, printre care căderea părului, senzația constantă de frig și amorțeală.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya)

După ce i-a adus pe lume pe cei trei copii, ea a învățat să-și iubească trupul și a început să-și etaleze fără jenă formele nu tocmai perfecte. În plus, ea a scăpat de noțiunea unui singur ideal de frumusețe și acum îi inspiră pe alții să facă același lucru.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.