Cu ce probleme s-ar confrunta Jennifer Garner după ce relația dintre Ben Affleck și J.Lo ar fi ajuns la final: „Nu îi place atenția!”

Jennifer Garner a preferat mereu să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și este cunoscută pentru dedicarea față de familie, însă acum aceasta ar trece prin momente delicate. Mai exact, surse apropiate acesteia susțin că actrița este îngrijorată că cei trei copii ai ei sunt în centrul atenției, din cauza relației tensionate dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez.

O sursă apropiată lui Jennifer Garner a dezvăluit, într-un interviu pentru Fox News Digital, că actrița a fost prinsă cu garda jos după apariția informațiilor potrivit cărora un divorț ar fi iminent între Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Citește și: Turneu anulat, căsnicie în pericol. J.Lo își pansează rănile în compania copilului ei

„Jennifer Garner s-a simțit orbită de relația lui Ben cu JLo. Ei nu-i place ca cei trei copii ai ei să fie în atenția publicului, așa că este o perioadă foarte dificilă pentru ea”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Garner, potrivit Hola.com. 

Garner, care are trei copii cu Affleck - Violet, de 18 ani, Fin, de 15 ani și Samuel, de 12 ani, a fost mereu preocupată să le protejeze intimitatea. Atenția suplimentară generată de căsătoria lui Affleck cu Lopez, care are o prezență mediatică semnificativă, a intensificat îngrijorările lui Garner.

Marina Del Rey, CA - *EXCLUSIVE* - Super-mom Jen, played frisbee and raced the children down the beach laughing as a professional photographed snapped their care-free afternoon on the sand. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 603165496, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Jennifer Garner

„Nu îi place atenția constantă asupra copiilor ei din cauza faimei lui Jennifer Lopez”, a mai dezvăluit o sursă apropiată acesteia.

Frenezia mediatică în jurul căsătoriei dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a fost neîncetată în ultimele luni, surse apropiate acestora dezvăluind în presa internațională că un divorț între cei doi este iminent. Cântăreața, actrița și femeia de afaceri, cunoscută pentru performanțele sale și stilul de viață extravagant, a fost frecvent surprinsă de paparazzi în ultimele săptămâni, adesea în compania gemenilor săi de 16 ani, Max și Emme, pe care îi are împreună cu fostul ei soț Marc Anthony.

De-a lungul anilor, Jennifer Garner a susținut că face tot ce poate pentru a le proteja intimitatea copiilor. Mai mult de atât, ea a fost o susținătoare vocală a drepturilor acestora, alăturându-se altor celebrități pentru a milita pentru o legislația mai fermă privind protejarea copiilor persoanelor publice de paparazzi intruzivi. În 2013, ea a jucat un rol semnificativ în susținerea unui proiect de lege care a fost semnat în lege în California, impunând pedepse mai stricte fotografilor care hărțuiesc copiii din cauza faimei părinților lor.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: “Viața e dură, dar tu ești dulce”

Ben Affleck, în fața divorțului. Probleme în căsnicia cu Jennifer Lopez  

Ben Affleck se confruntă cu probleme în căsnicia cu actuala lui soție, Jennifer Lopez. Surse apropiate lor susțin că divorțul este iminent, cei doi listându-și inclusiv casa pe care au cumpărat-o împreună, pe un site de imobiliare. 

Potrivit TMZ, Ben s-a mutat în Brentwood într-o vilă închiriată, în timp ce Jennifer continuă să locuiască în conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills.

Affleck ar fi fost cel care a ales să „iasă” din această relație, el și Jennifer fiind pe „drumuri complet diferite de cele mai multe ori”.

O altă sursă apropiată de artistă a sugerat că angajamentele de muncă ale cuplului au provocat, de asemenea, o ruptură între ei, „amândoi având cariere solicitante, care adesea le impun să fie în orașe diferite”. Nevoiți să petreacă timp separat în ultimele luni a însemnat o absență ce „a mărit distanța emoțională și fizică dintre ei”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.