Cele patru cuvinte emoționante pe care Kate Middleton le-a spus copiilor săi, după ce a primit diagnosticul de cancer

Kate Middleton urmează în prezent un tratament de chimioterapie preventivă, după ce testele efectuate în urma operației abdominale pe care a suferit-o în ianuarie au arătat că are cancer. În mesajul transmis pe rețelele de socializare, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit modul emoționant în care le-a spus copiilor ei despre boala de care suferă.

Soția prințului William a povestit că vestea a fost un „șoc uriaș” pentru familia ei. Kate, care este mama a trei copii, a luat o pauză în ultimele luni pentru a se recupera după o operație majoră și pentru a începe tratamentul preventiv împotriva cancerului. Ea a explicat că a fost nevoie de timp pentru ca ea și prințul William să le comunice cu delicatețe copiilor lor despre situația sa, dezvăluind și cuvintele sfâșietoare pe care le-a spus celor trei copii ai ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis: „O să fiu bine”. 

Citește și: Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus Kate Middleton în declarația făcută la finalul săptămâni trecute. 

„Așa cum le-am spus, sunt bine și devin din ce în ce mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi.”, a mai spus prințesa. 

Kate a solicitat publicului și presei să respecte intimitatea familiei sale în timp ce se angajează în procesul de recuperare. Ea a subliniat: „Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce mă recuperez. Munca mea mi-a adus întotdeauna o profundă bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc la ea când voi putea, dar momentan trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.”

Citește și: Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

Într-o declarație oficială publicată vineri, 22 martie, Kate a profitat de ocazie pentru a mulțumi publicului pentru "mesajele și sprijinul minunate" și a recunoscut "echipa medicală fantastică" care a fost alături de ea. Ea a încheiat cu un gând pentru toți cei afectați de cancer, exprimându-și solidaritatea și încurajându-i să nu își piardă niciodată speranța sau credința: "Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri".

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.