"Am dat 162.000 de dolari pe operația de alungire a picioarelor pentru a-l mulțimi pe fostul soț". 8 ani de dureri și 14 cm câștigați

"Am cheltuit 162.000 de dolari pe operația de alungire a picioarelor pentru a-l mulțimi pe fostul meu soț" este fraza bizară pe care o blondă din Germania a spus-o recent.

Modelul Theresia Fischer a scos o avere din buzunar pentru a-și lungi picioarele și a deveni mai atractivă pentru cel care, între timp, i-a devenit fost soț. "El mi-a zis: Dacă faci asta pentru mine, te voi iubi pentru totdeauna și te voi purta numai pe brațe", a  spus tânăra de 32 de ani din Hamburg, vedetă de reality show.

Theresia avea 1,65 m înălțime înainte de operațiile începute acum opt ani, care i-au adus încă 14 cm în înălțime. Pe Instagram, aceasta a postat poze la ieșirea din spital, cu bandaje pe picioare.

Citește și: A dat 50.000 de dolari ca să arate ca o păpușă Barbie, acum regretă și vrea să fie naturală. La 18 ani și-a făcut prima operație

"În sfârșit, libertate! Cât de mult mi-am dorit să vină această zi! Toată treaba se apropie de sfârșit și mă bucur că s-a terminat. Astăzi am 1,82 m înălțime. Durerea pe care am îndurat-o timp de opt ani a fost enormă (fizică și mentală); nici nu o pot descrie în cuvinte", a transmis Fischer.

În timpul procedurilor de alungire a picioarelor, medicii sparg oasele femurului și introduc cuie metalice extensibile, explică un specialist de la un institut din Nevada, SUA. Acele "accesorii" metalice sunt extinse treptat timp de trei luni cu un milimetru pe zi, până când pacientul crește în înălțime cu câțiva centimetri, scrie NYPost.

Citește și: O regină a frumuseții de doar 27 de ani a murit după o operație banală. A stat două luni în comă, iar familia dă vina pe medici

Theresia a povestit pe Instagram și presei internaționale că s-a supus acestor intervenții pentru a-și îmbunătăți încrederea în sine. "Cu exact opt ani în urmă, am început modificarea à la Frankenstein a corpului meu. Aveam 24 de ani pe atunci și eram într-o depresie adâncă. Am vrut să fiu iubită și simțeam că acel sentiment a venit în sfârșit", a spus ea. La îndemnul fostului ei și, sperând că nu va mai fi niciodată singură, tânăra, care se simțea rătăcită, a acceptat să-și alungească picioarele.

În 2022, la șase ani după o primă operație, fosta participantă la Celebrity Big Brother Germania s-a întors pe masa de operație pentru intervenții la nivelul coapsei și a tibiei.

De abia acum, după opt ani, medicii i-au scos toate tijele, ajungându-se astfel la linia de finiș în această aventură dureroasă și bizară. Între timp, și viața ei sentimentală s-a schimbat, acum fiind într-o relație fericită cu un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Citește și: A mers la spital pentru o operație de apendicită, iar acolo a avut parte de surpriza vieții ei: “Nu am avut nici cea mai mică idee”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.