A dat-o de gol din nou! David Beckham a dezvăluit felul preferat de mâncare al soției sale, în ciuda dietei stricte bazate pe pește

Nu este niciun secret faptul că Victoria Beckham este foarte disciplinată când vine vorba despre dieta ei, însă acum David, soțul ei, a dezvăluit ce preparate obișnuiește să-i gătească atunci când petrec timp împreună.

Într-o apariție în cadrul podcastului „The Rio Ferdinand presents”, David Beckham a fost întrebat despre cina pe care o pregătește pentru soția sa.

„Ei bine, Victoria iubește creveții pe grătar, așa că, pentru aperitiv i-aș face câțiva creveți pe grătar cu avocado, iar pentru un fel principal aș alege pește spadă, pe care l-aș pregăti pe sare”, a spus fotbalistul, iar Rio l-a întrebat: „Iar pentru desert?”

David și Victoria Beckham / Profimedia Images

„Nu sunt sigur că ea ar vrea un desert, de fapt. Asta aș pregăti pentru ea, iar pentru mine aș face un ragu delicios cu paste proaspete”, a mai declarat Beckham, potrivit Daily Mail.

Citește și: Victoria Beckham, declarații neașteptate: „Viața e prea scurtă ca să numeri caloriile!” Cum se menține în formă creatoarea de modă

Acesta a continuat șirul declarațiilor, precizând că este un perfecționist când vine vorba de gătit.

„Ei bine, de când a apărut documentarul, toată lumea a vorbit despre momentul cu ciuperca… Multe persoane apreciază grija și atenția pe care le-am pus în gătirea unei ciuperci. Dar, știi, dacă te apuci de ceva, trebuie să faci totul cât mai bine posibil. Eu întotdeauna am făcut așa. Chiar și când vine vorba de gătit, trebuie să fac lucrurile corect”, a mai spus fostul fotbalist.

De asemenea, el și-a amintit de o discuție pe care a avut-o cu Sergio Busquets în Miami, în cadrul căreia au vorbit despre bucătăria spaniolă.

Citește și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă, toate primite de la soțul ei. Câte inele cu diamante i-a oferit David

„Mi-a spus că știe să facă o omletă spaniolă grozavă și m-am gândit la asta mult timp. Și am făcut-o pentru o săptămână pentru a o perfecționa. Dar știi de unde am asta? De la mama, totul vine de la mama. Ea obișnuia să mă lase să gătesc cu ea când eram tânăr. Iar apoi m-am mutat la Manchester, în propria casă și am gătit. Am iubit să gătesc”, a mai declarat Beckham.

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

În urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu, David Beckham, a dezvăluit că soția lui obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncăruri doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum 13 ani. 

Victoria și David Beckham / Getty Images

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.