David și Victoria Beckham/ Foto: Profimedia
Actualitate

David și Victoria Beckham/ Foto: Profimedia

Victoria l-a lovit cu pumnul pe David Beckham după ce a aflat de infidelitate. Ce spunea despre incident

Victoria Beckham „l-a lovit cu pumnul” pe David Beckham atunci când a aflat că acesta o înșela în timp ce ea era însărcinată cu primul copil, cu Brooklyn, în 1998, susține Tom Bower în cartea „House of Beckham”.

Autorul Tom Bower scrie că atacul creatoarei de modă asupra logodnicului ei de atunci a avut loc după ce David, în vârstă de 49 de ani, a sunat-o pe Victoria pentru a-i spune că vor apărea informații despre el sărutând o altă femeie în timp ce ea era în turneu cu Spice Girls.

Interpreta piesei „Wannabe”, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că l-a lovit pe David în autobiografia sa din 2001, „Learning to Fly”.

„Am mers direct la el și pur și simplu l-am lovit, l-am lovit cu pumnul”, a scris ea despre prima întâlnire cu David după apariția informațiilor revoltătoare, adăugând: „Nu plănuisem asta. Nu lovisem pe nimeni înainte. A fost din instinct. M-am simțit pur și simplu furioasă și rănită”.

Citește și: Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”

Ulterior, Victoria și David au călătorit în Italia, în încercarea de a-și repara relația după ce el i-a fost infidel și se pare că au reușit să treacă peste acest incident, fiind împreună și în ziua de astăzi.

Cântăreața l-a născut pe Brooklyn pe 4 martie 1999. Ea și David s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Dublin, Irlanda, câteva luni mai târziu, pe 4 iulie 1999.

Cei doi au început să se întâlnească în 1997, dar din cauza nivelului lor ridicat de celebritate, Victoria fiind în acel moment vedetă pop și David scriind istorie în fotbalul englez, cei doi au încercat să-și păstreze relația cât mai discretă.

„Managerul tot continua să-mi spună: <<Încearcă să păstrezi totul secret>>”, dezvăluia Victoria în documentarul difuzat pe o platformă de streaming online în 2023: „Așa că ne întâlneam în parcări, dar nu era atât neplăcut pe cât sună!”

David și Victoria Beckham/ Profimedia
David și Victoria Beckham/ Profimedia

Citește și: Victoria Beckham, fabuloasă în colanți și bustieră. Cum reușește să se mențină în formă la 49 de ani

Chiar dacă David ar fi înșelat-o pe Victoria înainte de nuntă, acuzații de infidelitate au apărut și pe parcursul căsniciei lor. Bower scrie că cinci femei au susținut că au avut relații extraconjugale cu co-proprietarul clubului de fotbal Inter Miami.

Cea mai cunoscută dintre ele este fosta asistentă a lui David, Rebecca Loos. Ea a declarat în aprilie 2004 că a avut o aventură cu legenda fotbalului cu un an înainte, când acesta juca pentru Real Madrid. Acuzația a venit la mai puțin de cinci ani după ce David și Victoria s-au căsătorit și au adus pe lume al doilea fiu, Romeo, pe 1 septembrie 2002. La acea vreme, David a declarat că afirmațiile Rebeccăi sunt „ridicole”.

„A fost greșit ceea ce am făcut, știu asta, dar s-a întâmplat și nu o să trăiesc o minciună pentru tot restul vieții mele”,  spunea Rebecca la acel moment. „Nu încerc să dau impresia unui basm, doar încerc să fiu eu însămi”.

David a dat publicității o declarație în care nega acuzațiile Rebeccăi. „În ultimele luni, m-am obișnuit să citesc tot mai multe povești ridicole despre viața mea privată”, a spus el. „Ceea ce a apărut în această dimineață este doar un alt exemplu. Adevărul simplu este că sunt foarte fericit în căsnicie, am o soție minunată și doi copii foarte speciali. Nu există nimic ce ar putea face o a treia persoană pentru a schimba acest lucru”, transmitea fostul fotbalist.

Ce spunea David Beckham despre căsnicia cu Victoria

David Beckham, fostul fotbalist în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre viața lui personală, dezvăluind că el și soția sa, Victoria, s-au întrebat cum au reușit să rămână împreună de-a lungul anilor, ținând cont de evenimentele prin care au trecut.

În cadrul unui interviu, fotbalistul a mărturisit că el și soția lui s-au emoționat când au urmărit seria documentar despre viața lor. Totodată, el a subliniat că, în ciuda „urcușurilor și coborâșurilor” din viața lui, ei sunt recunoscători că sunt fericiți împreună, mai ales că în luna iulie vor sărbători nunta de argint, adică împlinirea a 25 de ani de la eveniment.

David și Victoria Beckham / Getty Images

Citește și: Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”

„Acesta este unul dintre lucrurile la care, probabil, amândoi, eu și Victoria, ne emoționăm. După ce am văzut documentarul, ne-am uitat unul la celălalt și am spus: „Nu știu cum am trecut prin ultimii 27 de ani, dar am făcut-o și avem o familie minunată, o afacere grozavă și suntem fericiți”. Evident, când ești cu cineva de atâția ani, treci prin obstacole, prin suișuri și coborâșuri, dar la finalul zilei știm că suntem norocoși pentru că ne-am avut unul pe celălalt în acele momente”, a spus Beckham.

Citește și: Victoria Beckham, fabuloasă în colanți și bustieră. Cum reușește să se mențină în formă la 49 de ani

„Știți foarte bine, ea a fost membră a trupei Spice Girl, eu am jucat la Manchester United și, în ciuda momentelor dificile prin care am trecut, noi chiar ne-am avut unul pe celălalt și asta a fost cea mai bună parte. Aveam 21, respectiv 22 de ani când ne-am cunoscut. Ne-am căsătorit la 23, respectiv 24 de ani și am devenit părinți repede. Acest lucru a adăugat alte responsabilități. Dar sunt foarte fericit. Sunt fericit pentru că sunt norocos să am cariera pe care am avut-o, că am jucat pentru echipele respective și pentru tot ce am experimentat. Sunt norocos că am întâlnit-o pe Victoria, pentru că mereu mi-am dorit să am copii de tânăr”, a mai dezvăluit Beckham, potrivit Daily Mail.

 

 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri