Un mire a fost împușcat sub privirile invitaților
Actualitate

Credit foto: GoFundMe

Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

Noaptea nunții s-a transformat într-un coșmar pentru un cuplu, întrucât mirele a fost împușcat de un bărbat mascat, chiar sub ochii invitaților.

Dulce și Manuel Gonzalez, doi tineri care trăiesc în St. Louis, Missourri, și-au îndeplinit dorința de a se căsători vineri, după o relație de zece ani și doi copii împreună, însă petrecerea de nuntă s-a transformat într-un coșmar.

În timpul petrecerii, doi bărbați mascați au intrat în curtea în care avea loc evenimentul și au strigat să nu se miște nimeni și le-au cerut bani invitaților, amenințându-i cu armele.

Citește și: Un tânăr din Indonezia a aflat după nuntă că mireasa lui era, de fapt, bărbat. Cum l-a păcălit mai bine de un an

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Daily Mail, la un moment dat unul dintre bărbați a început să caute prin buzunarele invitaților, iar celălalt s-a enervat și l-a împușcat de mai multe ori pe mirele de 32 de ani.

„Au luat totul, au luat totul și au fugit”, a dezvăluit sora miresei, Yaribeth Pena, precizând, de asemenea, că Manuel a fost internat la un spital local, fiind în stare critică.

„Luptă pentru viața lui. Sperăm să nu cedeze”, a spus Pena, declarând, de asemenea, că acesta a început să-și miște mâinile.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că sora ei este „distrusă de durere”, iar polițiștii au deschis o anchetă.

„Cumnatul meu se ducea după portofel, dar poate au crezut că se ducea după o armă și l-au împușcat”, a declarat Pena, în încercarea de a justifica atacul.

Ea a spus că acum își face griji pentru siguranța familiei sale care trăiește în cartierul Dutchtown.

Citește și: Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

„Simt că ar trebui să ne mutăm pentru a ne simți în siguranță”, a declarat ea pentru KSDK, cerând comunității să ajute familia să găsească suspecții, despre care crede că sunt adolescenți.

Etichete: nunta , petrecere , impușcat

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri