Health,And,Relations.,A,Young,Woman,Havinfg,A,Headache,As
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Tânără de 25 de ani, criticată după ce s-a îndrăgostit de un bărbat cu 15 ani mai mare decât ea: „Oamenii spun că n-o să rezistăm”

O femeie în vârstă de 25 de ani, care se presupune că trăiește în Regatul Unit, a vorbit despre povestea ei de viață, mărturisind că este criticată deseori pentru faptul că a ales să se mărite cu un bărbat care este mai mare decât ea cu 15 ani.

Diferența de vârstă dintre parteneri a fost mereu un subiect spumos, care a stârnit numeroase discuții. Despre acest subiect a vorbit și o tânără de 25 de ani, care a mărturisit că este criticată de oameni pentru că are un soț mai mare decât ea.

Citește și: Rudele unei femei de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de 35 de ani, au rupt orice legătură cu ea: “N-am auzit nimic de la ei”

„Soțul meu este cu 15 ani mai mare decât mine. Suntem căsătoriți de un an și avem un bebeluș de patru luni”, și-a început povestea tânăra, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

„Eu am 25 de ani, el 40. Amândoi muncim, avem casa noastră, avem o situație financiară bună, o viață intimă împlinită și suntem fericiți. Avem discuții, ca orice alt cuplu, dar așa se întâmplă într-o relație sănătoasă. Totuși, există mulți oameni care ne critică, care îmi spun că relația noastră n-o să dureze sau că el trece printr-o criză, din această cauză alegându-mă pe mine”, a mai spus tânăra, explicând că nu știe cum să răspundă în fața unor astfel de comentarii.

Evident, mesajul ei a stârnit numeroase reacții printre internauți: „Cred că vei realiza ce înseamnă această diferență când vei avea 36 de ani și vei vedea pe cineva de 21 de ani”, „Eu am 36 de ani. Să ies cu cineva de 21 de ani este ceva foarte dubios. Ce am putea avea în comun?, „Am fost în situația ta și am fost naivă să cred că totul este perfect. Acum am 40 de ani și recunosc imediat diferențele”, au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu, acum 20 de ani: “Nu eram matură emoțional”. Fostul fotbalist e căsătorit de 1 ani5

De cealaltă parte, cineva a ținut să o încurajeze să continue: „Această diferență de vârstă există și între părinții mei. S-au cunoscut când mama avea puțin peste 20 de ani, iar acum au sărbătorit 40 de ani de căsnicie. Dragostea nu ține cont de vârstă. Dacă sunteți bine împreună, ignoră vocile din jurul vostru!

Etichete: relatie , cuplu , comentarii

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri