Pernille Rosenkilde (4)
Actualitate

Mireasă criticată pentru rochia purtată la nuntă. / Foto: Instagram Pernille Rosenkilde

O tânără, aspru criticată pentru rochia de mireasă îmbrăcată în biserică: "Nu pot să cred că a apărut în lenjerie"

Pernille Rosenkilde, o tânără influenceriță din Danemarca, a fost luată în râs în mediul online, după ce a ales o ținută transparentă ca rochie de mireasă.

Daneza a stârnit o furtună de comentarii pe internet, după ce rochia pe care a ales-o în ziua în care a fost mireasă a fost caracterizată ca fiind "nepotrivită". Ținuta făcută chiar de ea, pe care a cusut o mulțime de pene, activitate care i-a luat 50 de ore, a fost compusă dintr-o fustă transparentă total și un top cu pene, care au reprezentat astfel toată personalitatea ei reflectată într-o rochie de mireasă. Pe dedesubt a avut un body.

Pernille Rosenkilde (2)
Mireasă criticată pentru rochia purtată la nuntă. / Foto: Instagram Pernille Rosenkilde

Citește și: O tânără a mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut să-i strici ziua?”

"Îmi place să port pene și materiale transparente, dar mi-am dorit întotdeauna ca rochia mea să fie elegantă, clasică și un pic sexy", a spus Pernille pentru Vogue Scandinavia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Internauții s-au grăbit să o critice, însă. ''A purtat rochia aceasta la o nuntă făcută în biserică. A apărut în lenjerie într-o casă de rugăciune"; "Rochia aceasta este ridicolă"; "Cea mai de prost gust rochie pe care am văzut-o"; "Și-a pus doar jupa și a uitat de rochie. A venit în chiloți"; "În Italia nu ar fi putut să intre așa în biserică", au scris mai multe persoane chiar la pozele puse de mireasă și de soțul ei pe Instagram. Unii au spus pur și simplu că este un model urât, în timp ce alții au apărat-o pe tânără, spunând că este mai rău să critici alegerea unei femei la propria nuntă decât vestimentația propriu-zisă.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri