I-a murit soțul și a început o relație cu fratele acestuia
Actualitate

I-a murit soțul și a început o relație cu fratele acestuia / Credit foto: Youtube

O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”

O femeie din New Hampshire, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că trăiește o poveste de iubire interzisă după ce a început o relație cu fratele soțului ei. „Oamenii ne spun că suntem nebuni”, a dezvăluit ea, mărturisind, de asemenea, că familiile lor au fost revoltate de legătura lor.

Kaitlin, care trăiește în New Hampshire, SUA, a fost căsătorită cu partenerul ei timp pentru ani, timp în care au avut și un fiu împreună. În timpul relației, amândoi au căzut pradă dependenței de droguri, ceea ce a cauzat apariția multor tensiuni între ei, iar în cele din urmă au ajuns într-o clinică de dezintoxicare.

Citește și:Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

În urma eforturilor susținute, Kaitlin a reușit să-și învingă dependența, însă soțul ei, Aaron, a murit în 2016, în urma unei supradoze.

La scurt timp, Kaitlin și-a găsit liniștea în brațele fratelui soțului ei, Rory. Deși în timpul căsniciei aceștia nu se plăceau, ulterior, după moartea lui Aaron, s-au apropiat și au ajuns împreună.

„Ceva rău i s-a întâmplat ei și ceva rău mi s-a întâmplat și mie, așa că am ajuns să ne consolăm unul pe celălalt”, a declarat Rory, la Truly TV, potrivit Daily Star.

Cei doi și-au spus povestea pe rețelele sociale, iar utilizatorii de internet s-au arătat revoltați: „Este o legătură bolnavă!”

Citește și: Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

Aaron și Rory s-au temut că relația lor nu va funcționa, mai ales că toți erau împotriva legăturii lor, însă acum se bucură de timpul împreună: „Nu alegi de cine te îndrăgostești. Cu siguranță am ezitat să lăsăm relația să curgă, însă acum nu mai suntem dispuși să facem asta”, a spus Kaitlin, în timp ce Rory a afirmat și el: „Cred că suntem potriviți unul pentru celălalt”.

Etichete: cuplu , deces , sot , cumnat

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri