Lady Kitty Spencer - William, The Prince of Wales, Patron of Centrepoint, attends the Centrepoint Awards at The British
Actualitate

Lady Kitty Spencer. Profimedia

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, face declarații rare despre vărul ei, prințul William: Extrem de mândră

Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, a făcut declarații rare despre familia regală britanică, mai exact despre prințul William. Lady Kitty Spencer a spus că este „extrem de mândră” de munca depusă de vărul ei în sprijinul organizațiilor caritabile care au grijă de oamenii fără adăpost.

Nepoata Dianei, în vârstă de 33 de ani, a participat miercuri la gala premiilor Centrepoint, la British Museum, alături de viitorul rege.

Îmbrăcată într-o impresionantă rochie personalizată,  brodată cu imagini din Veneția, și flancată de surorile ei gemene Eliza și Amelia Spencer, Kitty a mărturisit că pasiunea și angajamentul lui William față de această cauză o „inspiră” profund, într-un mesaj rar și personal.

Fratele prințesei Diana s-a separat de soție, după 13 ani. Charles Spencer e la al treilea divorț

Ea a declarat pentru revista Hello: „Sunt extrem de mândră de vărul meu, prințul William, pentru tot ceea ce face și continuă să facă pentru a sprijini Centrepoint și munca vitală pe care cei de aici o depun în sprijinul tinerilor fără adăpost”.

Dedicarea lui față de Centrepoint de-a lungul anilor a fost de neclintit, iar eforturile sale au avut un impact semnificativ în creșterea gradului de conștientizare și în generarea schimbărilor pozitive pentru cei aflați în nevoie”.

De asemenea, Kitty a afirmat că este „mândră” să poată fi ambasadoare a acestei fundații.

Regreta Diana a fost o susținătoare ferventă a inițiativelor care au luptat pentru a capăt lipsei locuințelor și pentru a le oferi un ajutor celor care nu aveau un acoperiș deasupra capului. Prințul William a devenit patronul Centrepoint în 2005, preluând ascest rol la câțiva ani de la moartea mamei sale.

În timpul copilăriei lor, prințesa de Wales i-a dus pe William și Harry în astfel de adăposturi, deoarece a vrut să le arate și cealaltă față a vieții. La 13 ani, impresionat de aceste vizite, William a spus: „Dacă voi deveni rege, îi voi lăsa pe cei fără adăpost să trăiască în palatele noastre”, scrie Daily Mail.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri