iHeartRadio 102.7 KIIS FM's Jingle Ball 2023 - Arrivals
Actualitate

Jennie Garth / Profimedia Images

Jennie Garth a dezvăluit că a pierdut două sarcini în decurs de câteva luni: „S-a întâmplat după ce m-am căsătorit cu Dave!”

Jennie Garth, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit că a pierdut două sarcini în decurs de câteva luni, după ce s-a căsătorit cu Dave Abrams.

Jennie și Dave, care s-au căsătorit în iulie 2015, au vorbit despre pierderile lor într-un episod al podcastului „I Choose Me With Jennie Garth”.

„Am rămas însărcinată natural”, și-a amintit Garth, dezvăluind că a aflat despre sarcină în aceeași lună în care ea și Abrams s-au căsătorit.

„Am plecat într-o mică lună de miere în Camel, Monterey. Și la vreo două săptămâni erai însărcinată”, a adăugat Abrams.

Raffaello Summer Day Party, Berlin, Germany - 21 Jun 2023

Vedeta din „What I Like About You”, în vârstă de 52 de ani, i-a cerut soțului ei să detalieze experiențele lor, precizând că ea și-a blocat toate amintirile.

„Ne-am dus la Nancy, la doctorul tău și eram pregătiți”, a continuat Abrams, adăugând: „Totul a durat aproape patru luni. Iar apoi, știi, am aflat că nu existau bătăi ale inimii”.

În cele din urmă, Garth a fost supusă unui chiuretaj, experiență extrem de dureroasă.

„Îmi amintesc că ne-au spus că puteam să așteptăm și să lăsăm procesul să își urmeze cursul”, și-a amintit ea, precizând: „Am ales să facem procedura pentru că era prea greu pentru mine să duc un copil lipsit de viață”.

*EXCLUSIVE* "Jennie Garth and Husband Dave Abrams attend Exclusive iHeart Podcast Dinner Soiree at Nobu!

Cuplul a explicat că această experiență i-a făcut să creadă că nu erau meniți să aibă copii împreună.

Citește și: Jennie Garth, imagini rare de la nuntă. Actrița din "Beverly Hills, 90210" și soțul ei sărbătoresc șase ani de căsătorie

„Dar s-a întâmplat din nou”, a mărturisit Abrams, în timp ce Garth a explicat, din nou, că nu-și poate aminti experiența.

Abrams a explicat, însă, că a doua sarcină a fost mai scurtă și a durat doar o lună și jumătate.

„Cred că doctorul de atunci a spus ceva de genul: «Ei bine, oricum nu va fi sănătos». Așa că am făcut din nou procedura”, a spus Abrams.

El a continuat: „Și, până în acel moment, cred că impactul emoțional era deja evident, iar noi nu știam cum să comunicăm asta. Așa că, în cele din urmă, am lăsat totul deoparte, iar alte lucruri au apărut în viața noastră”, a adăugat el.

Mai târziu, în episod, Garth a recunoscut că s-a simțit „rușinată” că nu a reușit să ducă la termen o sarcină cu bărbatul pe care îl iubea.

Citește și: Ele sunt nepoatele gemene ale prințesei Diana. Tinerele au 29 de ani și s-au mutat la Londra: ”Suntem încântate să fim aici!”

Actrița a subliniat, însă, că Abrams a devenit un tată vitreg minunat pentru cele trei fiice ale ei, pe care le are cu fostul soț, Peter Facinelli.

Actrița și Facinelli, care au fost căsătoriți în perioada 2001-2013, au împreună trei fiice - Luca Bella Facinelli, în vârstă de 27 de ani, Lola Ray Facinelli, de 21 de ani și Fiona Eve Facinelli, de 18 ani.

Jennie Garth și Dave Abrams au fost despărțiți o perioadă 

Actrița și-a dorit să mai aibă copii și cu actualul soț, Dave Abrams, cu care s-a căsătorit în 2015, dar nu a mai fost să fie. Încercările soldate cu eșec și-au pus amprenta asupra căsniciei lor, care a fost pe punctul de a se destrăma.

"Înainte de a ne despărți, am făcut tratamente de fertilizare in vitro. Încercam să avem un copil și eșuam. A fost foarte, foarte greu pentru amândoi, atât individual, cât și pentru relația noastră. Când am renunțat la ideea de a avea copii împreună, asta ne-a eliberat și ne-a permis să ne iubim într-un mod diferit", a spus ea într-un interviu pentru SELF.

Dave Abrams chiar a intentat divorț, în aprilie 2018, dar a renunțat la cerere în februarie 2019. În același an, Jennie a spus că ea și partenerul ei au avut nevoie de un timp pentru a crește ca indivizi, până s-au putut regăsi ca soț și soție. "Dave este o persoană incredibil de iubitoare. Se gândește mereu la cum să mă facă fericită. Sunt recunoscătoare pentru generozitatea sufletului lui și pentru dragostea lui", a mai declarat actrița.

Un alt secret dezvăluit de actrița de 52 de ani este legat de cele două operații făcute în ultimii patru ani, pentru înlocuirea șoldurilor. Aceasta spune că nu a vrut să pară bătrână în fața soțului ei, care e cu nouă ani mai tânăr. "Am ținut acest secret mult timp, dar nu mai vreau să ascund lucruri. Așa ceva nu afectează numai persoanele de 80 de ani. Am trăit mult timp cu dureri de șold. Făceau un sunet ca un click de fiecare dată când îmi ridicam picioarele. Totuși, am făcut echitație din copilărie și am dansat în adolescență. Am crezut că de acolo mi se trăgea. Lucrurile au avansat în mai rău de-a lungul anilor. Au devenit atât de dureroase la un moment dat, încât nu-mi mai putea plimba nici câinii. Am crezut că poate fi artrită", a mărturisit ea.

Etichete: jennie garth

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri