A adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită
Actualitate

A adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită / Profimedia Images, Captură video TikTok

Gafa teribilă făcută de o tânără care a adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită. Ce i-a spus Camilei Morrone

O femeie care a adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și de la iubita lui, Camila Morrone, a dezvăluit prin ce moment neplăcut a trecut atunci când i-a întâlnit.

Neda Mazd, o femeie din Los Angeles, California, SUA, și-a dorit să-și mărească familia cu un patruped. Se întâmpla chiar la începutul pandemiei de coronavirus, așa că a început să caute pe internet câinele perfect.

Astfel, ea a ajuns la un adăpost de animale, iar reprezentanții au pus-o în contact cu modelul Camila Morrone, care era chiar iubita lui DiCaprio atunci și care avea doi cățeluși Husky.

@izzaroze Just LA things #la #losangeles #leonardodicaprio #celebritystorytime ♬ original sound - Izza

Citește și: Alina Pușcău, modelul care s-a iubit cu Vin Diesel, spectaculoasă la 41 de ani. A pozat senzual, cu decolteul la vedere

La momentul acela, ea nu știa nimic despre ei, motiv pentru care atunci când a mers acasă la ei pentru a lua patrupedul, aceasta a făcut o confuzie uriașă. Mai exact, a crezut că tânăra este fiica actorului.

Câțiva ani mai târziu, în cadrul unui clip postat pe TikTok, ea a vorbit despre momentul jenant.

„Erau agenți de pază peste tot. Aveau mașini de lux și poșete scumpe, iar în curte aveau un teren de tenis și o fântână arteziană în mijlocul piscinei”, a spus ea.

Citește și: Leonardo DiCaprio, la petrecere cu Al Pacino. Starul din „Nașul”, însoțit și de iubita sa cu 53 de ani mai tânără

Neda a precizat că a fost întâmpinată de o tânără care a dus-o să vadă cățeii, iar la un moment dat a observat un bărbat ieșind în grădină. A crezut că este tatăl ei, însă atunci când a plecat și-a dat seama că era, de fapt, DiCaprio.

„Am întrebat-o dacă e tatăl ei, iar ea mi-a spus „Nu, e iubitul meu!”, după care i-am zis OK!”, a povestit ea, mărturisind că a plecat acasă cu unul dintre căței, iar apoi a căutat-o pe Google pe Camila și a fost șocată să descopere cine este.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după patru ani de relație

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după patru ani de relație, la doar câteva luni după ce modelul a împlinit vârsta de 25 de ani.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Starul din „Revenant” și Morrone și-au făcut publică relația abia în 2020, pe covorul roșu de la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei. Cei doi s-au cunoscut în 2008, prin intermediul actorului Al Pacino, care se întâlnea cu mama Camilei. Tânăra avea pe atunci doar 12 ani, însă Leonardo a păstrat legătura cu familia, iar după 10 ani, cei doi și-au început relația. 

"Leo și Camila și-au încheiat relația în timpul verii. Nu a existat nicio ceartă între ei. S-a ajuns la o concluzie firească"a declarat o sursă pentru The Sun

Citește și: Camila Morrone, prima apariție după despărțirea de Leonardo DiCaprio. Actrița este în căutarea unui apartament în Los Angeles

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri