gina schumacher
Actualitate

Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. / Foto: Instagram

Fiica lui Michael Schumacher, criticată dur după nuntă: „Nu înțeleg de ce ai face asta!” Ce decizie a luat tânăra de 27 de ani

Gina-Marie Schumacher, fiica fostului pilot legendar de Formula 1, a fost ținta comentariilor acide după ce s-a aflat ce decizie drastică a luat după nuntă.

Gina-Marie, fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit cu logodnicul ei, Ian Bethke, luna trecută, la vila familiei din Mallorca, în cadrul unei ceremonii private la care au luat parte rude și prieteni. Chiar și tatăl ei ar fi fost prezent, care n-a mai fost văzut în public de mai bine de un deceniu.

Fostul manager al lui Michael Schumacher a dezvăluit, însă, că fiica fostului pilot de Formula 1 a decis să renunțe la numele de familie, ceea ce l-a șocat.

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher a făcut nuntă în Mallorca, unde familia deține o vilă de 32 de milioane €. Ce carieră de succes are Gina

Fostul manager al lui Schumacher, Willi Weber, în vârstă de 82 de ani, care l-a reprezentat pe Schumacher de-a lungul carierei sale, nu a fost invitat la evenimentul grandios și s-a arătat șocat să afle că fiica acestuia a ales să renunțe la numele de familie, preluându-l pe cel al soțului.

Conform Bild, Gina și-a schimbat numele de familie pe profilul său de Facebook în Gina Bethke.

„De ce ai renunța la un nume atât de mare? Nu înțeleg asta!” a spus Weber.

„Să renunți la un astfel de nume. Este un brand. Este legat de tatăl ei. Eu nu aș fi făcut asta. Dar aceasta este decizia ei! Cealaltă este doar părerea mea”, a mai spus el.

Totuși,  tânăra pare să-și păstrat numele pe Instagram, iar surse apropiate acesteia au dezvăluit că de curând s-a prezentat „Gina Schumacher Bethke”, la un  turneu ecvestru în Texas.

Weber, care a fost foarte apropiat de Schumacher, l-a descris pe fostul pilot de F1 ca fiind „unul dintre cei mai buni prieteni” și „fiul pe care nu l-a avut niciodată”.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher, schimbare importantă în viața familiei sale. Corinna a plătit 2,8 milioane € pe un teren în Spania

„Nu mai am speranțe că îl voi vedea pe Michael din nou. Nu există vești bune după zece ani. Evident, am foarte multe regrete și mă învinovățesc. Ar fi trebuit să-l vizitez în spital. Am plâns ca un câine după accidentul său”, a mai spus el, potrivit Mirror.

În ciuda faptului că Gina-Marie nu l-a invitat la nuntă, acesta le-a spus jurnaliștilor de la Bild că oricum nu putea să participe din cauza problemelor de sănătate, însă îi dorește tot binele din lume.

„Nu am fost invitat, dar nu m-aș fi dus la nuntă. N sunt într-o stare bună în acest moment. Nu mi-aș fi dorit să zbor la Mallorca. Îi doresc tot binele din lume și sper că a găsit bărbatul potrivit, asta este foarte important”, a mai spus el. 

Gina a moștenit pasiunea pentru cai de la mama ei, Corinna Schumacher

Gina Schumacher
Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher / Foto: Profimedia

Dragostea Ginei pentru cai nu este doar o pasiune de moment, ci o tradiție de familie. Mama sa, Corinna, este și ea o pasionată a echitației. Familia are o fermă de cai în Elveția și una în Texas, SUA. Gina a moștenit această pasiune și a reușit să transforme ceea ce inițial era un hobby într-o carieră, devenind o sportivă de top.

Familia Schumacher deține o vilă de 32 de milioane de euro în Mallorca

Familia Schumacher a plătit 2,8 milioane de euro un teren de 200 de hectare, plin de migdali, dar pe care se află şi câteva case dărăpănate, după ce a achitase anterior 32 de milioane de euro pentru uriaşa vilă de la Mallorca, în 2017, pe care ar fi cumpărat-o de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid. Vila Yasmin are două piscine, o gradină mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Steffi Graf, după retragerea din tenis. Fosta sportivă de 52 de ani are doi copii cu Andre Agassi

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri