Kering Foundation Caring for Women Dinner in NYC
Actualitate

Phoebe Gates, la un eveniment în NY. Profimedia

Fiica cea mică a lui Bill Gates, poveste de dragoste cu nepotul lui Paul McCartney. Phoebe tocmai a absolvit facultatea la Stanford

Phoebe, fata cea mică a lui Bill Gates, a confirmat oficial că se întâlnește cu nepotul lui Paul McCartney, Arthur Donald, în vârstă de 25 de ani. 

Phoebe, al cărei tată are o avere de 134 de miliarde de dolari, a sărbătorit absolvirea ei la Stanford, alături de noul ei iubit, la opt luni de la primele zvonuri că ar trăi împreună o frumoasă povestea de dragoste. 

Tânăra de 21 de ani a făcut o referire la Arthur, pe care l-a numit pentru prima dată public „iubitul” ei, în timp ce își documenta absolvirea, într-un blog pentru Nylon. 

La evenimentul de la Stanford au fost prezenți și părinții ei miliardari.

Este fiică de miliardar, dar muncește din greu pentru propria carieră. Cu ce se ocupă fiica cea mică a lui Bill Gates

Phoebe și Arthur au fost fotografiați pentru prima dată împreună în octombrie 2023, la Paris. Duo-ul a participat și la premiera seriei „Feud: Capote vs Swans”, la scurt timp după, dar aceasta a refuzat să comenteze statusul relației lor atunci când a fost intervievată de Bustle.

Arthur, care a absolvit Universitatea Yale în 2021 cu specializare în Istorie, este fiul mai mare al fotografei Mary McCartney și al primului ei soț, producătorul TV Alistair Donald.

În 2018, el ar fi avut o relație cu fiica actorilor Reese Witherspoon și Ryan Phillippe, Ava.

Familiile noului cuplu se bucură deja de legături strânse între ele, deoarece mătușa lui Arthur, designerul de modă Stella McCartney, este prietenă bună cu mama lui Phoebe, Melissa Gates.

„Chiar și când eram mică, îmi trimitea tot felul de cadouri și de bilețele și eram atât de entuziasmată”, a spus Phoebe despre Stella. „Suntem cu adevărat profund conectate.”

Înainte de a se întâlni cu nepotul cântărețului de la The Beatles, Phoebe a avut o relație cu un coleg student la Stanford, Robert Ross. 

Bill Gates și fosta sa soție Melinda mai au împreună o fată, Jennifer (28 de ani), și un băiat, Rory (23 de ani).

Fosta soție a lui Bill Gates, surprinsă cu un inel cu diamante. Melinda a stârnit zvonuri despre o logodnă, la trei ani de la divorț

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri