Princess Kate Middleton Makes First Public Royal Appearance Since Announcing Cancer Diagnosis for Trooping The Colour in London
Actualitate

Prințesa Charlotte. Profimedia

Cucerit total. Iubitul lui Taylor Swift, profund impresionat de prințesa Charlotte: Superstarul serii, o încântare absolută

Iubitul lui Taylor Swift, sportivul Travis Kelce, a fost profund impresionat de cei trei membri ai familie regale, prezenți la concertul pe care artista americană l-a susținut la Londra. Travis a vorbit despre „focul superstarului” Charlotte, după ce a întâlnit-o pe mica prințesă, și a laudăt felul în care Kate Middleton și prințul William și-au educat copiii.

Puștoaica de opt ani a fost prezentă împreună cu fratele ei, prințul George, și cu tatăl său, prințul William, pe stadionul Wembley.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jucătorul de la Kansas City Chiefs a pozat alături de cei trei în culise și a dezvăluit la podcastul fratelui său, Jason Kelce, că tânăra prințesă a avut atâtea întrebări.

Îngrijorarea prințului Louis la Trooping the Color, când Kate și-a făcut prima apariție. Ce i-a spus puștiul prințesei Charlotte

Celebrity Selfies
Taylor Swift, Travis Kelce, prințul William, prințul George, prințesa Charlotte. Profimedia

Travis a fost cucerit total de simpatica Charlotte, pe care a descris-o drept „un superstar”.

„Era atât de entuziasmată. Punea întrebări... Îmi place când părinții le cer copiilor să fie prezenți, să fie vocali...Când îi încurajează să preia frâiele conversației”.

Travis a povestit ce a însemnat pentru el să întâlnească familia regală britanică și a recunoscut că prințul William este „cel mai tare tip”, iar frații George și Charlotte, o „încântare absolută”.

Prince of Wales celebrates 42nd birthday
Prințul William, prințul George, prințul Louis, prințesa Charlotte. Profimedia

La rândul său, Jason, care este tatăl a trei fete, a admis că Charlotte a fost într-adevăr starul serii.

„Prințul George a fost și el grozav. Dar ea era pur și simplu adorabilă. Efectiv”, a spus Jason Kelce.

Travis a mai dezvăluit și că nu a fost sigur cum să-i întâmpine pe membrii familiei regale, întrebându-se dacă va trebui să se încline în fața lor sau să le strângă mâna. Frații au povestit că au fost uimiți de modestia prințului William. „A fost minunat”, au spus ei. „Omule, a fost cel mai tare, atât de cool”.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri