Kathy Griffin
Actualitate

Kathy Griffin a dezvăluit că are cancer pulmonar / Getty Images

Actrița Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer pulmonar: ”Am cancer la plămân deși n-am fumat niciodată!”

Kathy Griffin, actrița și prezentatoarea americană în vârstă de 60 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și va fi operată în curând, pentru a-i fi îndepărtat o jumătate din plămânul stâng.

Potrivit Mirror, actrița americană a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală gravă prin intermediul unui mesaj făcut public pe rețelele sociale. Ea a recunoscut că ”este puțin șocată”, însă a mărturisit că medicii sunt optimiști că se va vindeca complet.

Citește și: A mers la spital pentru o operație de apendicită, iar acolo a avut parte de surpriza vieții ei: "Nu am avut nici cea mai mică idee"

”Trebuie să vă spun ceva. Am cancer. Voi intra în operaţie pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată”, a scris ea pe Twitter şi Instagram luni dimineaţă.

”Medicii sunt optimişti pentur că este stadiul unu şi a afectat doar plămânul stâng. Din fericire, nu voi face chimioterapie sau radiaţii după asta şi ar trebui să pot respira normal”, a mai mărturisit ea.

De asemenea, ea a mărturisit că este vaccinată complet împotriva Covid-19, ceea ce o liniștește.

Citește și: Un bărbat diagnosticat cu cancer în stadiu terminal s-a stins din viață sub ochii partenerei, cu puțin timp înainte de a se căsători

”Dacă nu aş fi fost vaccinată, ar fi avut probleme şi mai grave”, a adăugat ea. ”Vă rog să vă faceţi controale medicale regulat. Vă va salva viaţa”.

Kathy Griffin a câștigat două premii Emmy

Actriţa Kathy Griffin este deţinătoare a două premii Emmy pentru show-ul “My Life on the D List”. Ea a stârnit controverse după ce a publicat în 2017, pe reţelele de socializare, o fotografie în care apîrea ţinând în mână capul lui Donald Trump plin de sânge. Ca urmare, postul CNN, cu care avea contract atunci, a concediat-o.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri