Thalia, imagini rare și mesaj emoționant de ziua fiicei ei: „Încă nu-mi vine să cred că împlinești 17 ani”

Sabrina, fiica Thaliei și a lui Tommy Mottola, a împlinit 17 ani, iar celebra actriță a făcut public un mesaj emoționant. „Mă rog lui Dumnezeu să te călăuzească mereu”, a transmis ea, printre altele.

Thalia și Tommy Mottolla formează unul dinte cele mai solide cupluri din showbizul internațional, fiind căsătoriți de mai bine de 20 de ani.

Recent, aceștia au sărbătorit-o pe fiica lor cea mare, Sabrina, care a împlinit 17 ani. Actrița și cântăreața nu putea să nu marcheze evenimentul, fapt pentru care a făcut public un mesaj emoționant.

„Dragostea mea, încă nu-mi vine să cred că azi împlinești 17 ani. Încă te văd ca pe un bebeluș care a venit să-mi schimbe lumea”, a scris actrița în dreptul unui carusel de imagini care ilustrează momente inedite din viața lor.

Citește și: Vârsta, doar un număr pentru ea! Thalia, ca o puștoaică la aproape 51 de ani, în pantaloni ultra mulați: ”Pari atât de tânără!”

Potrivit declarațiilor făcute de cântăreața mexicană, fiica ei este „un suflet plin de iubire, compasiune, bucurie, putere și alte atribute prețioase”, motiv pentru care este extrem de mândră de tânăra în care s-a transformat.

Citește și: Thalia, la brațul soțului de 72 de ani, într-o apariție publică rară. Artista și Tommy Mottola au împreună doi copii

„Dragostea mea, mă rog lui Dumnezeu să te călăuzească mereu și să nu te lase din mână, să te projeze și să aibă grijă de tine mereu. Te iubim mult, fiica noastră. Eu, tatăl și fratele tău îți dorim la mulți ani”.

Pe lângă Sabrina, Thalia și Tommy mai au un fiu, Matthew Alejandro, care a venit pe lume în iunie 2011, însă cei doi au decis să le protejeze intimitatea celor doi, motiv pentru care au evitat să facă publice imagini cu ei.

Thalia și Tommy Mottola, alături de copiii lor, în 2019 / Profimedia Images

Thalia e căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Tommy Mottola

Thalia și-a găsit fericirea în brațele lui Tommy Mottola, acum mai bine de 20 de ani. Nu de puține ori, artista din Mexic a spus că vede în acesta partenerul perfect și că îi este suflet pereche: "Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt", declara Thalia într-un interviu mai vechi. Și mogulul și-a exprimat iubirea pentru soția lui, iar la cea mai recentă aniversare a căsniciei, i-a spus că este cea mai mare binecuvântare a vieții lui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan. S-au căsătorit în decembrie 2000, în New York. Tommy Mottola a mai fost căsătorit, vreme de cinci ani, cu Mariah Carey.

Citește și: Thalia, mai senzuală ca oricând, într-un body din latex și cizme până la genunchi. Are 51 de ani, dar arată ca pe vremea telenovelelor

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.