Rosie Huntington-Whiteley, transformată la 3 ani de la naștere. Soția lui Jason Statham spune că și-a piedut trupul perfect de model

Rosie Huntington-Whiteley a renunțat aproape complet la îmbrăcăminte pentru ediția Elle UK a lunii aprilie 2021 și a mărturisit ce schimbări a suferit corpul său odată cu nașterea fiului ei și înaintarea în vârstă.

Citeşte şi: Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

Supermodelul, în vârstă de 33 de ani, a declarat pentru publicație că se confruntă şi ea cu linii fine, iar corpul ei nu mai arată la fel ca înainte de a rămâne însărcinată. Deși aceasta și-a construit cariera pe modul în care arată, întrucât o siluetă impecabilă este necesară unui model de talia lui Rosie, aceasta este conștientă odată cu înaintarea în vârstă apar și schimbări la nivelul pielii și a corpului.

"Sunt ok cu asta. Cu siguranță mă cunosc și pe măsură ce îmbătrânesc voi alunga orice fel de idei despre cum ar trebui fiu sau arat."

Citeşte şi: Jessie J l-a uitat pe Channing Tatum la doar patru luni de la despărțire. Artista a făcut publică prima imagine cu noul iubit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley FP (@rosiehwgr)

Rosie este logodită cu Jason Statham, în vârstă de 53 de ani, iar cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume Jack, în vârstă de trei ani. Familia s-a mutat în Marea Britanie pentru a-l creste pe micuț acolo.

Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley, Jack Oscar. Profimedia

Rosie a declarat: „Întotdeauna mi-am dorit să-mi cresc copiii în Marea Britanie, pentru aceștia să fie educați aici”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.