Relație dificilă între frații Lucian și Augustin Viziru: "Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă. Acum nu prea ne mai vorbim"

De-a lungul timpului, frații Augustin și Lucian Viziru, deveniți cunoscuți după ce au apărut în telenovele românești sau în peisajul muzical autohton, au recunoscut că au avut mai mereu o relație dificilă, presărată cu certuri și cu perioade în care nu-și mai vorbeau deloc.

Deși în primăvară apăreau împreună la o emisiune tv, acum, s-au înstrăinat din nou. Lucian a spus că nu mai ține legătura cu fratele lui mai mic. A recunoscut asta într-un interviu pentru Antena Stars, dar nu a dezvăluit și motivele care au dus la ruptura dintre ei.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim. Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă, ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat, dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni (n.r de când nu au mai vorbit). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste, probabil”, a declarat Lucian Viziru.

Citește și: Sunt frați vitregi, dar formează un cuplu și au doi copii împreună. Acum vor să se căsătorească: “Ni s-a spus că o să ardem în iad”

Augustin Viziru: "Nu pot să înțeleg ce poate să intervină între doi frați"

Nici Augustin nu a ocolit subiectul și a vorbit despre relația cu fratele lui în podcastul "Vin de-o poveste".

Frații Lucian și Augustin Viziru / Foto: Facebook

„E o perioadă, cum au fost multe perioade între mine și Lucian, în care nu ne înțelegem foarte bine. Comunicăm destul de rar. Veșnica poveste a vieții noastre. Nu știu ce ne ține separați așa. Nu înțeleg. Nici mie nu îmi vine să trag către el, nici lui nu îi vine să tragă către mine. Când eu vorbesc despre familie, fratele meu este carne din carnea mea. Eu cu el am crescut, cu el am mâncat din farfurie, cu el m-am jucat, cu el am riscat. Am făcut tot cu el. Faptul că ajungem pe rahaturi să nu mai vorbim sau să vorbim rar... E evident că și eu greșesc, și el. Dar nu pot să înțeleg ce poate să intervină între doi frați, că nu există… Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei, nu ne certăm pe nimic. Și totuși nu reușim să dialogăm, să ajungem unul la celălalt, să ne înțelegem punctele de vedere.

Pentru mine e frustrant, pentru că am școala lui tata. Am învățat că cel mai bine este să îți ții familia aproape. Nu am conștientizat asta până nu a apărut Maria (fiica lui-n.r). Nu cunoșteam noțiunea de familie și acum îmi e greu să mă adaptez. Când am avut prima relație, tot singur eram. Toate schimbările astea, tot ce s-a întâmplat până la vârsta asta, eu am avut noroc. Probabil tot sistemul a făcut să mă cert, să am discuții în contradictoriu cu fratele meu. Dacă eram în pom amândoi… Am și eu vină, dar și el are vină. Sistemul ăsta, alergarea asta, disperarea asta de a alerga și a obține niște chestii de care, de fapt, nu ai nevoie”, a spus Augustin Viziru în emisiunea online a lui Radu Țibulcă.

Citește și: Secretele gemenilor care au murit la șase zile diferență. Frații Bogdanoff, viață la castel, operații estetice și relații controversate

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.