O româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

Victoria's Secret Fashion Show 2024 a revenit după o pauză de șase ani, iar printre supermodelele care au urcat pe podium s-a numărat și românca Andreea Diaconu, care a fost, evident, în centrul atenției, iar imaginile cu ea au devenit virale.

Kate Moss, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid, Paloma Elsesser și Irina Shayk au fost doar câteva dintre supermodelele care au defilat pe podiumul de la Brooklyn Navy Yard, în New York.

Citește și: Andreea Diaconu, senzațională pe podiumul Jacquemus. Absolventă de universitate de top, românca e de aproape 20 de ani în lumea modei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ewerton Medeiros (@ewertmedeiros)

România a fost reprezentată de fotomodelul Andreea Diaconu, care a strălucit într-o lenjerie nude, pusă în valoare de aplicații inedite. Ea a purtat și acele aripi specifice și a zâmbit în permanență.

Andreea Diaconu a defilat la Victoria's Secret Fashion Show 2024 / Profimedia Images

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

Cine este Andreea Diaconu

Andreea Diaconu a împlinit 33 de ani în luna martie, s-a născut în București și locuiește de ani buni în SUA. Este căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman. Și-a început cariera la 13 ani, după ce fusese descoperită pe când avea doar 11 ani, la o piscină publică. La 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. A apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste. Din portofoliul ei nu lipsesc ședințele foto pentru Vogue, Elle sau W și defilările pentru cele mai mari branduri din lume.

Andreea Diaconu vorbește cinci limbi, dintre care trei fluent. A absolvit recent Universitatea Columbia din New York, aflată pe locul 23 în topul universităților din lume. 

Citește și: Alina Pușcău a spus adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio. Ce relație are modelul cu celebrul actor: „Ne cunoaștem de mici”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.