Momentul când Halle Berry este ajutată de stilista să se dezbrace. Detaliul care a fost imediat observat de fani: „S-a văzut tot” 

Halle Berry a fost protagonista unui moment hilar, publicat pe rețelele de socializare. Actrița în vârstă de 57 de ani a distribuit pe contul său de Instagram un videoclip în care se chinuie să scape de o cămașă foarte strâmtă, fiind ajutată de stilista sa, Lindsay Flores.

În videoclipul care a făcut deliciul fanilor, Berry se chinuie să-și scoată bluza, în timp ce Lindsay se străduiește să o ajute. Pe parcursul acestei aventuri vestimentare, actrița și-a lăsat sânii la vedere pentru o secundă, detaliu observat de urmăritorii săi.

Citește și: Halle Berry, fizic care sfidează trecerea timpului. A pozat în lenjerie, dar fanii au criticat-o pentru mizeria din jurul ei

„Ai grijă la sânii mei!”, a strigat Halle către stilistă, râzând și aproape plângând în același timp. În încercarea de a se elibera din ținuta restrictivă, Berry a glumit despre designerul responsabil, spunând: „Anna Quan, s-ar putea să fii nevoită să refaci această haină”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

În cele din urmă, cu ajutorul creativ al lui Lindsay, care chiar și-a folosit cotul încercând să o dezbrace pe Halle, actrița a reușit să scape de cămașă.

Fanii au taxat-o imediat pe frumoasa actriță: „S-a văzut tot”/ „Vai! Mor de râs”/ „Esti criminală!”/ „Ador că ești așa asumată!”. 

Halle Berry a dezvăluit cum se menține în formă la 57 de ani

Halle Berry a declarat acum ceva timp că fitness-ul este o parte importantă din viața sa, iar boxul este un sport cu ajutorul căruia se menține în formă.

Citește și: Halle Berry a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat nud pe balcon, în timp ce bea un pahar cu vin. Arată incredibil la 56 de ani

”Boxul este considerat unul dintre cele mai bune antrenamente full-body. Cu el vei sculpta fiecare mușchi din corp și vei arde multe calorii”, spune actrița câștigătoare de Oscar. Pe lângă orele intense de antrenament, actrița urmează și o dietă ketogenică, care o ajută să aibă o siluetă precum a unei femei de 30 de ani. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.