Emily Ratajkowski și Pete Davidson și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună la un meci NBA din New York

Emily Ratajkowski și Pete Davidson și-au făcut publică relația, după ce în urmă cu două săptămâni au apărut primele zvonuri despre o posibilă legătură între ea și fostul iubit al lui Kim Kardashian. Se pare că cei doi nu se mai ascund, astfel că aceștia au apărut pentru prima dată în public la un meci de baschet la Madison Square Garden din New York, duminică.

EmRata și Davidson au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii, în timp ce priveau cu admirație meciul dintre Memphis Grizzlies și New York Knicks. Modelul în vârstă de 31 de ani, care a divorțat în urmă cu câteva luni, și comediantul în vârstă de 29 de ani, care a avut o relație cu Kim Kardashian timp de nouă luni de zile, au părut că se simt foarte bine împreună. Cei doi și-au aruncat priviri pătrunzătoare și au stat numai unul lângă celălalt. 

Emily Ratajkowski și Pete Davidson/ Profimedia

Citește și: Emily Ratajkowski a dezvăluit ce tip ce bărbați îi plac, după despărțirea de soțul ei. Declarațiile ei au stârnit imediat reacții

Ratajkowski a purtat un top alb sub o jachetă maro North Face tip puffer, pe care a asortat-o cu o pereche de blugi albastru deschis și cizme până la genunchi. În același tip, Pete a ieșit în evidență cu un hanorac Sinclair albastru închis și ochelari de soare negri. De asemenea, el a purtat pantaloni asortați și pantofi sport albi. 

Emily Ratajkowski și Pete Davidson/ Profimedia

Primele zvonuri despre relația dintre Emily Ratajkowski și Pete Davidson au apărut în urmă cu două săptămâni, atunci când au fost surprinși ținându-se de mână în timpul unei întâlniri în New York. În timp ce meciul cu New York Knicks este prima lor ieșire publică, Ratajkowski a vorbi despre motivul pentru care atât de multe femei îl găsesc pe comediant atractiv, în timpul unui interviu la Late Night with Seth Meyers în noiembrie 2021.

Citește și: A îmbrăcat o rochie considerată de mulți prea vulgară, dar nu regretă deloc. Emily Ratajkowski: ”Cred că arătam bine!”

„Evident, femeile îl găsesc foarte atrăgător. Bărbații se întreabă: „Uau, ce are tipul ăsta?” Iar eu sunt ceva de genul: „Adică, pare super fermecător. Este vulnerabil. Este adorabil. Lacul lui de unghii este grozav. El arată bine! Este grozav! Are o relație bună cu mama lui. Ne place'”, a spus ea.

Apariția celor doi vine după ce Emily a fost surprinsă sărutându-se cu DJ Orazio Rispo luna trecută, cu toate că aceasta a declarat că vrea să fie liberă după divorțul de fostul ei soț Sebastian Bear-McClard. Pete Davidson s-a despărțit în luna august de Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, după o relație de nouă luni. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.