Emily Ratajkowski are un nou iubit. Este al patrulea bărbat cu care modelul se afișează după divorț

Emily Ratajkowski are un nou iubit. Modelul internațional continuă seria întâlnirilor romantice cu bărbați celebri, la cinci luni de la divorțul de Sebastian Bear-McClard. Primele informații despre divorțul lor au fost făcute publice în luna iulie a acestui an, iar de atunci, vedeta americană s-a bucurat din plin de postura de femeie singură. 

Recent, EmRata a fost surprinsă în ipostaze tandre cu artistul Jack Greer. Cei doi au ieșit la o întâlnire, iar fotoreporterii au imortalizat momentul când aceștia s-au sărutat în fața apartamentului ei din New York City. 

Modelul în vârstă de 31 de ani și artistul în vârstă de 35 de ani s-au comportat ca doi îndrăgostiți în față clădirii. Aceștia s-au sărutat lung și s-au îmbrățișat pasional, în timp ce privirile demonstrau că există o chimie puternică între ei. Emily purta o pereche de jeanși albaștri, pe care i-a combinat cu o jachetă roșie, în timp ce Jake purta pantaloni largi kaki și o jachetă albastră. 

Citește și: Emily Ratajkowski confirmă că este o femeie singură, după ce s-a zvonit că se întâlnește cu Brad Pitt: „Mă bucur de libertate”

Apariția celor doi vine la doar o săptămână de când modelul a fost surprins la o întâlnire cu DJ Orazio Rispo, și la mai puțin de o lună de când aceasta a fost văzută la un meci de baschet cu fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson. 

Nu este de mirare că este al patrulea bărbat care trece prin brațele frumoasei Emily, asta pentru că modelul a susținut că vrea să se bucure de libertatea pe care i-a adus-o divorțul și că își dorește să se întâlnească cu mai mulți bărbați în următoarea perioadă. 

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard s-au căsătorit în 2018

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard au fost văzuți pentru prima dată împreună de Valentine's Day în 2018. După câteva săptămâni de întâlniri, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză ce a avut loc la City Hall. Ulterior, spre sfârșitul aceluiași an, modelul a dezvăluit că ea și Sebastian au fost prieteni mai mult timp înainte de a avea o relație.

”Ne știam de mult timp, iar lui îi plăcea să glumească: «Toată lumea crede că ne-am căsătorit rapid, dar tu m-ai testat doi ani!»”, mărturisea Emily.

Citește și: Motivul pentru care Emily Ratajkowski s-ar fi despărțit de soțul ei. Modelul s-a dat de gol pe rețelele de socializare

Ratajowski a împărtășit vestea că s-a căsătorit printr-un selfie cu noul ei soț pe care l-a postat pe rețelele sociale: „M-am căsătorit astăzi”, a scris ea în dreptul imaginii în care Bear-McClard o sărută pe obraz în timp ce cuplul se ține de mână. 

În martie 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Sylvester Apollo. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.