Declarația surpriză a Pamelei Anderson: "Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat". Cum a ajuns să pozeze în revista lui

Pamela Anderson se pregătește de lansarea propriei cărții de memorii, "Love, Pamela", în care povestește lucruri neștiute din viața ei, multe dintre ele surprinzătoare.

Actrița a dezvăluit că singurul bărbat pe care l-a iubit a fost Tommy Lee, cel cu care are doi băieți, că visul ei din copilărie era să devină bibliotecară, că părinții ei au fost "de coșmar" și că în adolescență a trecut de mai multe ori prin clipe îngrozitoare, fiind abuzată sexual. De data aceasta, aflată în turneu de promovare a cărții și a documentarului care o însoțește, Pamela a mărturisit că s-a simțit respectată de un singur bărbat în toată viața ei și acela a fost Hugh Hefner.

Citește și: Pamela Anderson s-a îngrășat peste 10 kilograme în perioada în care și-a scris cartea de memorii: “Armura mea pufoasă”

Pamela Anderson și Hugh Hefner / Foto: Profimedia

Hugh Hefner a murit la 91 de ani, în 2017, iar de atunci, moștenirea lui și reputația acestuia au fost învăluite într-o mulțime de controverse și chiar acuzații de abuz. Iată că Pamela nu a comentat urât despre cel care a contribuit din plin la faima ei, ba mai mult, a spus că acesta i-a oferit respectul cuvenit și că a apărut în viața ei ca o oportunitate de a scăpa de timiditatea care o caracteriza și o enerva.

"Eram dureros de timidă și am urât acel sentiment. De asta am plecat de acasă la vila Playboy. Am vrut să nu mai simt acel sentiment. Primul pictorial pe care l-am făcut mi-a oferit un fel de portal pentru a vedea cum se simte o femeie senzuală. Sexualitatea era a mea. Îmi luasem puterea înapoi", a mărturisit starul din "Baywatch" într-un interviu.

Pamela a fost căsătorită de cinci ori, iar ultima, care a durat doi ani, cu un constructor pe nume Dan Hayhurst, "a fost mai rea decât toate celelalte de dinainte". Deși semnaseră un contract prenupțial, vedeta l-a plătit pe Dan ca să dispară din viața ei. Întrebată de o jurnalistă dacă a existat un bărbat care să o trateze cu adevărat cu respect, Pamela a răspuns simplu: "Hugh Hefner".

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.