Dakota Johnson, accident vestimentar pe covorul roșu. Vântul i-a ridicat rochia la spate și a lăsat la vedere mai mult decât trebuia

Dakota Johnson a fost protagonistă unui moment neașteptat pe covorul roșu la premiera filmului „Daddio” în cadrul Festivalului de Film Tribeca din New York. Actrița în vârstă de 34 de ani a avut un accident vestimentar atunci când o rafală de vânt i-a ridicat rochia subțire, dezvăluind mai mult decât intenționa.

Îmbrăcată într-o rochie albastră cu bretele subțiri și dantelă în zona bustului, Dakota a strălucit pe covorul roșu. Sub materialul semitransparent al piesei vestimentare, actrița a purtat lenjerie intimă din dantelă, care s-a asortat perfect cu ținuta, completând totul cu o pereche de sandale negre cu toc.

Dakota Johnson/ Profimedia

Citește și: Dakota Johnson, la tv și pe străzile din New York într-o rochie transparentă pusă peste un body mulat și cizme peste genunchi

Coafura elegantă, care i-a lăsat câteva șuvițe să-i cadă rebele pe umeri, dar și machiajul impecabil care i-a accentuat trăsăturile superbe și i-a pus în evidență ochii albaștri, au întregit look-ul spectaculos. De asemenea, Dakota și-a etalat și colecția de tatuaje, vizibile pe picior, brațe și spate, adăugând o notă personală ținutei sale, iar ca accesorii, ea a optat pentru un colier lung cu un șnur negru și un pandantiv cu smarald.

Dakota Johnson/ Profimedia

Accidentul vestimentar s-a produs atunci când vedeta de la Hollywood semna autografe pentru fani, amintind de celebra scenă a lui Marilyn Monroe. 

Citește și: Dakota Johnson are un fizic de invidiat. Actrița a atras toate privirile într-o rochie impresionantă cu spatele gol

În „Daddio”, Dakota Johnson joacă alături de Sean Penn într-o dramă ce are loc aproape integral într-un taxi, pe parcursul unei călătorii prin New York. Filmul, scris și regizat de Christy Hall, a fost inițial conceput ca o piesă de teatru și explorează o conversație profundă între un șofer de taxi și pasagerul său.

Filmul „Daddio” va fi lansat în cinematografe pe 28 iunie. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.