O tânără de 30 de ani, criticată pentru relația pe care o are cu un bărbat de 60: „Oamenii îmi spun că sunt interesată de banii lui!”

Iubirea nu ține cont de vârstă, iar acest lucru este dovedit de Alyssa Seremet și de partenerul ei, care sunt împreună în ciuda diferenței de 30 de ani dintre ei și în ciuda criticilor aduse de familie ori de utilizatori de internet.

Alyssa l-a cunoscut pe Mark când avea doar 23 de ani și a fost cucerită de el, în ciuda diferenței de vârstă. Chiar dacă familia lui a fost împotriva relației lor, pe ea considerând-o interesată doar de banii lui, de atunci au trecut opt ani, iar ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Alyssa și Mark se iubesc în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani / Profimedia Images

Alyssa, în vârstă de 30 de ani și Mark, care va împlini în curând 60 de ani,  se iubesc la nebunie, în ciuda diferenței de vârstă și au ajuns să aibă chiar și un copil, care a venit pe lume în 2022 și de care cei doi sunt extrem de mândri. 

Alyssa și Mark se iubesc în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani / Profimedia Images

Totodată, ambii sunt părinți și din relații anterioare. Alyssa este mama a doi copii - Mel, de 17 ani și Ziya, de 11 ani, iar Mark are și el doi copii - un fiu de 27 de ani și o fiică de 25 de ani.

Citește și: Nova are 29 de ani, iubitul, 63: “Mi-e teamă că va muri”. El o întreținea la început, acum e asistentul ei și a trecut-o în testament

Tânăra de 30 de ani și-a amintit, însă, că începutul relației lor nu a fost deloc ușor, întrucât familia lui nu a fost de acord cu această poveste.

Alyssa și Mark se iubesc în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani / Profimedia Images

„Familia mea este mică și este obișnuită cu o astfel de diferență de vârstă, am mai avut o relație de acest gen”, a spus Alyssa, care trăiește în Miami.

„Cu familia lui a fost altă poveste. Și-a făcut tot felul de idei și filme despre intențiile mele cu privire la această relație. Lucrurile s-au schimbat pe măsură ce am interacționat și au constatat că nu sunt interesată de bani”, a spus Alysa.

„Fosta lui soție și cei doi copii au văzut câtă grijă am de cel mic. Odată ce realizezi asta este greu să-l mai critici pe celălalt”, a mai povestit Alyssa.

De asemenea, cei doi au povestit că sunt criticați și pe rețelele sociale, însă încearcă să ignore mesajele primite din partea utilizatorilor de internet.

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, relație din 2014, diferență de vârstă de 35 de ani: “Eu sunt mai geloasă”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.