O tânără de 29 de ani a fost desemnată Miss BumBum 2024: „Încă sunt în stare de șoc, este un vis împlinit!”

Bruna Dias, model și influencer de profesie, a fost desemnată Miss BumBum 2024, titlu pe care l-a așteptat toată viața. „Este un vis împlinit”, a spus ea, mândră.

În vârstă de 29 de ani, tânăra, care are peste 42.000 de urmăritori pe rețelele sociale, a mărturisit că a reușit să obțină acest trofeu după ce a învins 26 de concurente.

Bruna Dias a fost desemnată Miss BumBum 2024 / Profimedia Images

„Încă nu-mi vine să cred că am cel mai frumos posterior”, le-a declarat Bruna jurnaliștilor de la NeedToKnow.

Citește și: Priyanka Chopra, fostă Miss World, declarații despre operația care i-a adus numele de „Plastic Chopra”: „Am intrat în depresie!”

Tânăra care trăiește în Florianópolis, Brazilia, a continuat șirul declarațiilor.

Bruna Dias a fost desemnată Miss BumBum 2024 / Profimedia Images

„Sunt încă în stare de șoc. Să fiu câștigătoarea titlului Miss BumBum este incredibil, a fost un vis încă din copilărie”, a mai spus tânăra, care a precizat că prezentarea ei s-a bazat pe o piesă a cântărețului Filipe Ret, care promovează libertatea în iubire.

„Am câștigat aducând iubirea liberă pe scenă. Am o relație deschisă și cred în această filozofie”, a mai spus ea, adăugând, de asemenea, că își dorește să fie cunoscută pentru faptul că promovează iubirea liberă, fără prejudecăți sau bariere.

Concursul a avut loc săptămâna trecută, pe 4 octombrie, iar concurentele au fost nevoite să etaleze posteriorul dansând.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretele siluetei de puștoaică și adevărul despre operațiile estetice. Ce face pentru a arăta atât de bine 

Bruna, al cărui posterior măsoară 110 cm, crede că acest titlu reprezintă mai mult decât frumusețea corpului ei.

Cred că oamenii mă văd, am folosit rețelele sociale pentru a mă conecta cu fanii. Mă simt pregătită să strălucesc”, a mai spus ea.

Pe locul al doilea s-a clasat Tiele Azambuja, un model care a reprezentat Rio Grande do Sul, în timp ce Pamella Michelinny a ocupat locul al treilea. Ea a reprezentat statul Bahia.

Pamella Michelinny s-a clasat pe locul al treilea la Miss BumBum 2024/ Profimedia Images

Citește și: Anca Țurcașiu, despre divorț și cum a ajuns la echilibru: “A fost mai greu decât aș fi crezut vreodată”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.