Maria, fata lui Gică Popescu, a făcut facultatea în Barcelona și acum e în Londra. Ce sumă primea de la părinți pentru a trăi în Spania

Maria, fiica fostului fotbalist Gică Popescu, duce o viață frumoasă, dar, deși vine dintr-o familie în cadrul căreia nu a dus lipsă de nimic, nu a însemnat că nu a muncit pentru a fi pe picioarele ei. Discretă, tânăra de 22 de ani și-a văzut de studiile făcute în străinătate. La 22 de ani, aceasta a absolvit deja Esade Business School din Barcelona, în 2022, și a schimbat țara pentru a-și continua studiile de masterat la Londra, la Universitatea de Arte.

Maria nu duce lipsă nici de vacanțe. După traiul din Barcelona și înainte de a se muta în Marea Britanie, tânăra a bifat o vacanță în Cancun, Mexic.

Citește și: Iulia Albu și fiica ei adolescentă seamănă ca două picături de apă. Pozele în care Mikaela apare machiată, subiect de controverse

Maria, fiica lui Gică Popescu / Foto: Instagram

În urmă cu un an, la un podcast al Gazetei Sporturilor, Gică Popescu, căsătorit din 1999 cu Luminița, spunea despre fiica lui: "Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu, când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu». În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă".

Nu a fost pentru prima dată când fostul fundaș al naționalei a vorbit cu mândrie despre Maria. Deși a recunoscut că o întreține pe parcursul studiilor, Gică Popescu a spus că, de îndată ce-și ia și diploma de master, tânăra își va cuta un loc de muncă și va fi pe picioarele ei din punct de vedere financiar.

Citește și: Suri, apariție inedită în New York, după ce s-a aflat că n-a mai vorbit cu tatăl ei de zece ani. Fiica lui Tom Cruise e superbă

Maria are un frate mai mic, Nicolas, în vârstă de 20 ani, care în prezent e fotbalist la Farul Constanța, călcând pe urmele celebrului său tată.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.