James, fratele lui Kate Middleton, despre perioada neagră a vieții sale: "Mă simt neînțeles, un eșec total". La un pas să-și ia viața

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, a făcut dezvăluiri dure și surprinzătoare în noua sa carte de memorii, "Meet Ella: The Dog Who Saved My Life". 

Fratele mai mic al prințesei de Wales și-a așternut sufletul pe hârtie și a prezentat în detaliu perioada grea prin care a trecut, în care i-a îndepărtat pe toți cei dragi, inclusiv pe cei din familie.

Citește și: Regina Camilla nu a fost de acord cu relația dintre prințul William și Kate Middleton. Biograf regal: „Credea în aristocrație!”

Într-un fragment din carte, obținut de Daily Mail, James Middleton a scris despre un moment de acum câțiva ani în care ajunsese să creadă că viața nu mai merită trăită. Ajunsese să aibă gânduri suicidale și doar o sclipire de moment l-a făcut să nu-și ia viața. "Mă gândesc la modalități de a muri pentru a putea ieși din roller coaster-ul care mă trimite în pragul nebuniei. Nu pot să dorm pentru că în mintea mea este hărmălaie. Insomnia e amețitoare. Sunt complet epuizat. Mă simt neînțeles, un eșec total. N-aș dori nici celui mai mare dușman acest sentiment de inutilitate, disperare, izolare și singurătate. Cred că înnebunesc", scrie James, în vârstă de 37 de ani, în cartea sa.

James Middleton își îndepărtase întreaga familie când a trecut prin cea mai dură perioadă a vieții sale

Kate Middleton și fratele ei mai mic, James / Foto: Profimedia

Citește și: Pippa Middleton, pozată de paparazzi în costum de baie. Sora prințesei de Wales are o siluetă de model la 40 de ani, după trei nașteri

"Știu că sunt privilegiat și norocos că am o familie iubitoare și unită, mama și tata, surorile mele, Catherine și Pippa, soții lor, William și James, dar îi îndepărtez pe toți. Nu răspund la apelurile lor telefonice. E-mailurile sunt ignorate. Invitațiile să merg în vizită nu sunt ascultate. Mă ascund în spatele unei uși încuiate de două ori, de negăsit", mai mărturisește fratele lui Kate Middleton.

Într-o noapte din noiembrie 2017, James ajunsese la fundul prăpastiei. La acel moment s-a gândit chiar să sară de pe o clădire din Londra. "Mă gândesc, dacă sar, ar putea fi interpretat drept un tragic accident? Astfel, familia mea, deși complet devastată, ar fi scutită de tortura suplimentară de a ști că mi-am pus capăt zilelor prin suicid", scrie el în jurnalul transformat în volum. Cățelușa lui, Ella, căreia i-a și dedicat cartea, l-a convins, prin starea de agitație pe care o traversa când și-a văzut stăpânul pe acoperiș, să renunțe la gestul definitiv pe care era gata să-l facă. "Ochii ei mă implorau să cobor". După o oră în care a mers neîncetat pe acoperiș și și-a văzut câinele prin tavanul de sticlă, care nu se mișcase din locul în care-l lăsase, James a coborât pe scară. "Mângâi capul mătăsos al Ellei. Ea este motivul pentru care nu fac acest salt. Ea este Ella, câinele care mi-a salvat viață".

Cățelușa Ella a murit la începutul lui 2023, după 15 ani alături de James. Animalul de companie i-a fost alături în multe momente importante, inclusiv când a cunoscut-o pe soția lui, Alizee Thevenet. James și Alizee au devenit părinții unui băiețel, Inigo, în octombrie 2023.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.