Infidelitatea, adevăratul motiv al divorțului dintre Bill și Melinda Gates. Jurnalistă: „Era ca un copil într-un magazin cu dulciuri”

Bill Gates era „ca un copil într-un magazin de dulciuri” cu tinerele aflate în practică la Microsoft, motiv pentru care acestora li s-a interzis să rămână singure cu el, scrie o jurnalistă într-o carte ce va fi lansată în perioada următoare.

Conform dezvăluirilor făcute în cartea scrisă de jurnalista de la New York Times, Anupreeta Das, infidelitatea lui Gates a determinat-o pe Melinda să pună capăt căsniciei de peste două decenii.

Citește și: Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

În cartea „Billionaire, Nerd, Savior, King: Bill Gates and His Quest to Shape Our World” ce va fi lansată în perioada următoare, jurnalista susține că mariajul dintre Bill și Melinda Gates a ajuns la final în 2019, când conexiunea lui cu pedofilul Jeffrey Epstein a ieșit la iveală. Totodată, ea precizează fosta soție a acestuia a fost mult timp furioasă din cauza escapadelor partenerului ei și chiar a ajuns să reorganizeze personalul care se ocupa de securitate, deoarece simțea că partenerul ei este încurajat să „calce strâmb”.

Jurnalista povestește în această carte cum fondatorul Microsoft a ratat șansa de a se căsători cu o antreprenoare în domeniul tehnologiei, înainte de a păși în fața altarului cu Melinda.

Potrivit acesteia, el și Ann Wimblad au petrecut un sfârșit de săptămână la cabana ei. Dacă ea spera să-l curteze și să-l convingă să o ia de soție, fondatorul Microsoft a fost preocupat să citească biografia lui Henry Ford. În ciuda acestui fapt, Gates și-a convins soția, Melinda French Gates, să-i permită să o viziteze pe Winblad singur pentru un weekend pe an la aceeași cabană. Aranjamentul bizar a fost una dintre multele ocazii în care Gates a avut contacte nepotrivite cu femei, scrie Das.

Citește și: Melinda Gates îl critică pe fostul său soţ Bill Gates pentru relaţiile cu miliardarul Jeffrey Epstein: Era abominabil, răul întruchipat

Ea susține, de asemenea, că Gates înșelat-o pe Melinda în repetate rânduri și că „era ca un copil într-un magazin cu dulciuri” când venea vorba despre tinerele aflate în internship la Microsoft, motiv pentru care li s-a interzis acestora să rămână singure cu el.

Melinda Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates

Melinda și Bill Gates au depus actele de divorț în mai 2021, iar patru luni mai târziu, acesta a fost finalizat.

”Am avut motive care m-au determinat să nu mai stau în acea căsnicie.”, a spus Melinda, în cadrul interviului pentru revista Fortune, potrivit People.

”Toată situația aceasta cu Covid, însă, mi-a oferit intimitatea de care aveam nevoie pentur a face ceea ce trebuia să fac. A fost necrezut de dureros, în numeroase moduri, dar am avut intimitate să trec prin asta.”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Bill Gates.

Ce a făcut Bill Gates după ce s-a aflat de divorțul de Melania / Getty Images

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

French Gates are trei copii cu fostul soț - Jennifer, în vârstă de 25 de ani, Rory, de 23 și Phoebe, de 19 ani.

”Singura mea preocupare a fost, evident, să-i protejez, să-i ajut să treacă prin acest proces. Și am reușit să rămânem uniți.”, a mai mărturisit ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.