Fratele prințesei Kate, dezvăluiri despre starea de sănătate a surorii sale, la câteva săptămâni după ce ea a terminat chimioterapia

Fratele prințesei Kate, James Middleton, a oferit o actualizare despre sănătatea surorii sale, la câteva săptămâni după ce aceasta a anunțat că a terminat ședințele de chimioterapie.

James, în vârstă de 37 de ani, tatăl unui copil, a făcut aceste declarații despre Kate, într-un un interviu acordat USA Today, în timp ce își promova noua carte, „Meet Ella”, un volum despre cum câinele său i-a salvat viața când era deprimat și avea gânduri sinucigase.

James a răspuns când a fost întrebat despre sora sa cea mare: „Ea se descurcă bine. Nu este treaba mea să vorbesc în numele ei. Pot să vă zic doar că primește tot sprijinul de care are nevoie. Și, ca în orice astfel de situație, este nevoie de timp pentru a procesa ce se întâmplă”.

Kate Middleton, prima apariție publică după ce a terminat chimioterapia. A purtat cercei de aproape 3.000 de lire sterline

Comentariile lui James vin într-o perioadă în care Kate a început ușor, ușor să revină la angajamentele regale, după un an atât de dificil.

Weekendul trecut, prințesa de Wales (42 de ani), mama a trei copii, a fost fotografiată sosind la biserica Crathie Kirk de lângă Balmoral, împreună cu soțul ei, prințul William.

Această scurtă apariție a avut loc la mai puțin de o săptămână după ce Kate a găzduit prima ei întâlnire de lucru din ultimele nouă luni. A avut o întâlnire la Castelul Windsor cu cei implicați în proiectul „Early Years”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.