Crystal, văduva lui Hugh Hefner, are un nou iubit: „Sunt atât de norocoasă!” Cine este James Ward

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aceasta trăiește o poveste de iubire cu James Ward, bărbat pe care îl numește „sufletul pereche”, potrivit People.

„Cu James, sentimentele mele sunt apreciate, validate”, le-a spus ea jurnaliștilor de la People. „Sunt atât de norocoasă, sunt văzută și auzită”, a mai mărturisit ea.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Anul acesta, Crystal a lansat o nouă carte, "Only Say Good: Surviving Playboy and Finding Myself", în care a detaliat anii pe care i-a petrecut lângă milionar. Astfel, ea a dezvăluit că a fugit după ce Hugh Hefner a cerut-o prima dată în căsătorie. A început o relație pe care o descrie ca fiind distructivă, apoi s-a întors să se mărite cu milionarul. Deși spune că l-a iubit pe acesta, nu a fost niciodată îndrăgostită de el. În ultimii lui ani de viață, ea se transformase în îngrijitoarea lui.

"Am realizat că aveam de-a face cu un mare dezechilibru de putere. Părea o lume fantastică, de succes, dar toată lumea trebuia să se culce cu un bărbat de 80 de ani. Există un preț. Totul are un preț", spunea Crystal Harris.

Antreprenoarea a mărturisit că și-a petrecut ultimii ani vindecându-se de relația abuzivă în care a fost cu Hefner, iar acum și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

Acum sunt eu din nou, mi-am redescoperit spiritul aventuros, copilul interior”, a mai spus Crystal, în vârstă de 38 de ani, adăugând: „Simt că am devenit persoana care mi-am dorit întotdeauna să fiu, de care am avut nevoie. Mă simt acceptată”.

„Nu știam cum este să fii într-o relație sănătoasă. Uneori, mi se pare atât de străin. Dar cred că, atâta timp cât muncești pentru asta, creierul se reasamblează și poți să ajungi să simți din nou fericirea, să te vindeci”, a spus ea.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

Cei doi s-au cunoscut în luna aprilie, prin intermediul unor prieteni comuni. Crystal a decis să-i acorde o șansă și au descoperit că împărtășesc pasiunea pentru natură.

„Niciodată nu am simțit că am pe cineva care să mă protejeze cu adevărat. Iar în această relație, eu chiar simt asta, chiar am un protector”, a mai dezvăluit ea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crystal Harris (@crystalhefner)

Cine este noul iubit al lui Crystal

Ward, în vârstă de 41 de ani, care deține SeeThrough Sea în Kailua-Kona, organizează tururi de aventură și fotografie de când s-a mutat în Hawaii în 2013. Conform informațiilor prezentate pe site-ul lui, Ward a plecat din Indiana și a renunțat la jobul în corporație pentru a-și urma pasiunea pentru aventură în Hawaii.

Acesta a absolvit Universitatea din Hawaii la Hilo și are o diplomă în afaceri. De asemenea, el este cunoscut și pentru pasiunea pentru sport, în liceu fiind jucător de fotbal și baschet.

Ce spunea Crystal despre viața trăită alături de Hugh Hefner

În octombrie 2008, Crystal Harris accepta invitația lui Hefner de a se muta în vila lui din Los Angeles, cunoscută pentru petrecerile nebune date în cinstea revistei iepurașului cu papion. "La început am crezut că sunt în control. M-am gândit, wow, dacă îmi place și mie tot ce îi place lui și fac tot ce vrea el, atunci sunt favorita lui. Și chiar am fost, dar în acest proces m-am pierdut pe mine însămi", scrie tânăra în cartea ei de memorii. Aceasta a dezvăluit că sub fațada sclipitoare, așa-numitul paradis se destrăma.

Potrivit lui Crystal, Hugh avea reguli stricte pentru tot ceea ce ținea de iubitele lui. Le făcea să-l viziteze săptămânal pentru a le da bani și indicații. Acestea nu puteau folosi sumele după bunul lor plac, ci el le ghida cu totul. Banii erau doar pentru a le face să arate mai frumoase, nu pentru dorințele lor. Chiar și în ceea ce privește manichiura lor avea ceva de zis. "Oja nu putea fi altceva decât o culoare neutră", dezvăluie fosta lui soție. Aceasta spune că și astăzi este influențată de ideile pe care Hefner le-a implementat. Când rădăcinile naturale și brunete ale părului ei începeau să se vadă, bărbatul îi atrăgea imediat atenția că este cazul să se vopsească, notează People, care citează extrase din carte. "Trebuia să merg să-mi decolorez părul, ceea ce îmi ardea scalpul și mă alegeam cu bășici. Dar dintr-un oarecare motiv, credeam că este normal și că asta însemna să fiu frumoasă în ochii lui Hef".

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.