Cine este actorul din „Suits” care păstrează legătura cu Meghan Markle. A rupt tăcerea abia acum: „Sunt foarte fericiți!”

Răsturnare de situație. La scurt timp după ce actori din serialul „Suits” au afirmat că au rupt legătura cu Meghan Markle, cineva a dezvăluit că s-a întâlnit în secret cu ducesa și cu ducele de Sussex și, în plus, a precizat că păstrează legătura cu fosta actriță.

Wendell Pierce, în vârstă de 60 de ani, a fost tatăl lui Meghan Markle în serialul „Suits”, iar de curând, când a fost prezent la decernarea premiilor Tony din New York, a precizat că încă păstrează legătura cu actrița.

‘Suits’ star Wendell Pierce reflects on reunion with Meghan Markle https://trustworldnews.us/suits-star-wendell-pierce-reflects-on-reunion-with-meghan-markle/

Posted by Trust World News on Tuesday, June 18, 2024

Într-un interviu pentru revista PEOPLE, starul - care a fost nominalizat la mai multe premii Tony și a câștigat unul în 2012 - a explicat că s-a întâlnit cu ducele și ducesa de Sussex anul trecut.

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

”Când Meghan a venit în oraș, anul trecut, când a primit un premiu, am avut ocazia să o salut, să vorbesc cu prințul Harry și să-i felicit pentru cei doi copii”, a spus actorul.

Prințul Harry și Meghan Markle, în Nigeria / Foto: Profimedia

„Ei par foarte îndrăgostiți și foarte fericiți, asta este cel mai important lucru”, a mai adăugat Pierce.

Deși Wendell nu a specificat când s-a întâlnit cu Meghan și Harry, cuplul a fost în New York în mai 2023 când ducesa a fost recompensată cu premiul „Women of Vision”.

Citește și: Meghan Markle, ținute de 120.000 de lire sterline în timpul turneului din Nigeria, unde milioane de oameni trăiesc în sărăcie

Într-un interviu pentru E! News în aprilie, Wendell a dezvăluit despre cea mai recentă întâlnire cu cei doi soți: „A fost minunat să îi văd pentru că există această imagine publică și apoi cea pe care o știu eu, căci i-am întâlnit”.

Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din ”Suits”, nu a mai vorbit cu actrița

În urmă cu patru ani, Patrick J. Adams, actorul care a interpretat rolul iubitului lui Meghan Markle în serialul ”Suits”, a dezvăluit că nu a mai vorbit cu actrița de când a devenit Ducesa de Sussex, întrucât i-a fost ”teamă” să pună mâna pe telefon și să o sune.

Patrick J. Adams, cel care i-a fost partener lui Meghan Markle, a mărturisit că a fost prea intimidat pentru a o contacta pe actriță după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Transformare în stil Hollywood. Cum și-a schimbat prințul Harry look-ul, după ce s-a mutat în California

În cadrul unui interviu, actorul din Suits a declarat că viața ei s-a schimbat complet de când a devenit ducesa de Sussex, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Aceste schimbări spectaculoase l-au împiedicat, însă, să o mai contacteze.

Photo by Alexandra Wyman/Getty Images

”Sincer să fiu, sunt intimidat. Nu am nicio îndoială că aș fi putut să pun mâna pe telefon și să o sun, dar nu știu ce aș putea să-i spun. După ce s-au născut copiii noștri, am schimbat câteva mesaje și ne-am trimis cadouri, însă sunt un pic speriat. Cred că e o teamă pură.”, a mărturisit Patrik, potrivit The Mirror.

Noul „palat” al lui Harry și Meghan. Cum arată casa de peste 14 milioane de dolari pe care au cumpărat-o cei doi

”Presupun că sunt prea speriat de ideea de a sparge ”gheața” și să purtăm o conversație.”, a mărturisit el.

Meghan Markle a făcut furori cu rolul lui Rachel Zane, pe care l-a interpretat în serialul ”Suits”, înainte de a se căsători cu prințul Harry.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.