Cel mai umilitor moment prin care a trecut Meghan Markle: „Eram într-o cameră cu femei de la nouă la 90 de ani, toate goale”
Podcastul lui Meghan Markle, „Archetypes”, a revenit cu un nou episod, la patru săptămâni de la moartea Reginei Elisabeta. În cea mai nouă ediție a emisiunii ducesei de Sussex, aceasta și-a amintit un moment umilitor din timpul adolescenței.
După o pauză care a survenit din cauza decesului Reginei Elisabeta, podcastul lui Meghan Markle a revenit cu o nouă ediție, unde soția prințului Harry continuă declarațiile uimitoare despre viața sa. În ultimul episod, fosta actriță și-a adus aminte de un moment umilitor din adolescență, povestind că a fost nevoită să meargă goală în timp ce vizita un spa alături de mama sa.
Meghan a început povestea explicând cum a fost viața ei, trăind alături de mama sa în Los Angeles. „Orașul este plin de culturi diferite, pe care le poți simți, auzi și gusta în fiecare zi”, a declarat ducesa. Ea a continuat amintindu-și un moment în care a fost la un spa coreean alături de Doria, mama sa, moment în care Meghan a trăit cel mai umilitor moment din viața sa.
„Este o experiență foarte umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, deoarece intri într-o cameră cu femei de la nouă la 90 de ani, toate umblând goale. Îmi doream un costum de baie, însă nu aveam voie cu haine pe noi”, și-a amintit Meghan Markle în timpul podcastului său.
Meghan Markle a mărturisit că nu și-a dat seama de faptul că femeile asiatice au fost discriminate, decât mulți ani mai târziu. „Doamna Dragon, ispita din Asia de Est cu alură misterioasă, este descrisă ca fiind atât tentantă, cât și mortală. Acest lucru s-a infiltrat în multe părți din divertismentul nostru. Dar acest stereotip toxic asupra femeilor de origine asiatică nu se termină când apar creditele (de la sfârșitul filmului)”, a declarat soția prințului Harry.
În ultimul episod, Meghan le-a avut invitate pe jurnalista Lisa Ling și pe comedianta Margaret Cho, alături de care a disecat câteva dintre stereotipuri și au criticat filme precum "Kill Bill" sau cele cu Austin Powers, pentru că au "caricaturizat asiaticele" și le-au descris drept "suprasexualizate și agresive".
În "Goldmember", filmul din 2002 cu spionul Austin Powers, apar japonezele Fook Mi, portretizată de Diane Mizota, și Fook Yu, jucată de Carrie Ann Inaba, personaje criticate pentru că le transformă pe femeile din Asia în cuceriri sexuale.