“Carmen Electra a Marii Britanii” a locuit cu Hugh Hefner și a petrecut cu DiCaprio. Azi doarme în cort și îi e teamă de frigul iernii

Louise Glover, astăzi în vârstă de 41 de ani, era, acum aproape două decenii, pe lista celor mai dorite femei din lume. În 2006 a fost numită "modelul anului" de revista iepurașului cu papion și a și locuit, o perioadă, în vila lui Hugh Hefner. Acum a ajuns să doarmă într-un cort.

Obișnuia să petreacă cu cele mai cunoscute vedete ale momentului și acum nu mai are o casă a ei. Fostul model Louise Glover pare că ajunge să împărtășească soarta lui Loni Willison, și ea fost model, care a ajuns să nu mai aibă un acoperiș deasupra capului și să trăiască într-o stare deplorabilă.

Citește și: Fostul model Loni Willison a ajuns să se îmbrace din gunoaie. Pozată când cară un pat în spinare și probează ținute din tomberoane

Soarta frumoasei britanice a luat o întorsătură dramatică în 2010, când a suferit un stop cardiac în urma unei intervenții chirurgicale de implant mamar și a petrecut cinci săptămâni în spital.

Glover locuiește de două luni într-un cort cumpărat cu 80 de dolari, pe teritoriul unei ferme dintr-o zonă rurală a Angliei, după ce nu și-a mai permis să-și plătească chiria. Dacă în trecut se preocupa doar cu ce rochii să se îmbrace și cum să pozeze în reviste, acum, Louise are griji mai pământene. Pe măsură ce vremea rece se apropie rapid, aceasta se teme pentru că nu va avea unde să doarmă la iarnă.

"Nu am o familie pe care să mă bazez. Încerc să rămân optimistă, dar e dificil. Trebuie să ies curând din această încurcătură. Lucrurile trebuie să se schimbe înainte de venirea iernii", a povestit fostul model pentru The Sun. Louise a fost crescută de familii adoptive.

Citește și: O femeie de 32 de ani a făcut o avere din vânzarea obiectelor găsite în gunoi. A renunțat la job pentru a căuta zilnic în deșeuri

Când era model, era poreclită "Carmen Electra a Marii Britanii"

Glover a început să lucreze ca model la 20 de ani și a căpătat rapid faimă internațională. A fost poreclită "Carmen Electra a Marii Britanii" și a ajuns în SUA pentru a poza pentru Playboy. "A fost cea mai bună perioadă, ca o altă lume. Atunci nu mă gândeam prea mult la asta, dar petreceam timp cu cele mai mari nume din lume", a rememorat ea. Printre aceste nume mari erau Leonardo DiCaprio, Paris Hilton sau Matthew Perry. Nu mult a trecut și a ajuns să se mute în celebrul conac de 100 de milioane de dolari al lui Hugh Hefner. "Aveam parte de petreceri sălbatice. La un moment dat mi-am vopsit corpul și dansam cu toții în jurul lui Snoop Dogg, care era pe scenă".

Citește și: Crystal, văduva lui Hugh Hefner: “Nu am fost îndrăgostită de el”. Cum au fost, de fapt, anii pe care i-a trăit alături de milionar

Despre Hugh Hefner, Louise spune că s-a purtat mereu ca un gentleman cu ea. După atacul de cord suferit în 2010, modelul s-a făcut antrenor personal și a reușit să prindă contracte cu branduri importante. Dar curând, afacerea ei a început să-și piardă avântul și britanica s-a găsit în imposibilitatea de a-și mai susține traiul. "E greu acum că sunt mai în vârstă și joburile de model nu mai apar. Mi-ar plăcea să fac prezentări". Deși nu mai are nimic în afară de cortul ei, Louise rămâne optimistă și crede că norocul se va întoarce la ea. Verișoara ei a lansat o pagină online de strângere de fonduri pentru ca fosta vedetă să aibă cu ce să-și plătească chiria.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.